Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Sasanik

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm powiem tak nie znam mapy i nie wiem czy można tam skanowac czy nie jeśli nie można przyjme kare...

Widzialem ze inni skanuja wiec i ja to robiłem...

Tylko wiesz dziwny jesteś strasznie na kazdego admina szukasz czegoś aby go stracił tak ci żal że ty nie masz ?? 

Ale skoro tak pilujesz mnie i innych adminow myśle ze i ciebie każdy bedzie pilnował bardziej w ramach wdzieczności :)

Pozdrawiam

Hmm powiem tak nie znam mapy i nie wiem czy można tam skanowac czy nie jeśli nie można przyjme kare...

Widzialem ze inni skanuja wiec i ja to robiłem...

Tylko wiesz dziwny jesteś strasznie na kazdego admina szukasz czegoś aby go stracił tak ci żal że ty nie masz ?? 

Ale skoro tak pilujesz mnie i innych adminow myśle ze i ciebie każdy bedzie pilnował bardziej w ramach wdzieczności :)

Pozdrawiam

Zgłosiłeś się na admina więc powinieneś ogarniać takie rzeczy a nie piszesz że mapy nie znasz haha :D <śmiech na sali> :D a tu nie chodzi o to czy admin czy zwykły gracz, zajrzyj np. w temat "zgłoś cheatera" tam zgłaszam inne osoby, tu przejrzyj dział - nie zgłaszałem tylko adminów, przestań takie bajki sobie i innym wbijać do głowy.

Nawet jeśli mapy nie znasz (co na mapach, które są na serwie nie powinno mieć miejsca) to regulamin powinien być Ci znany bardzo dobrze.

Smiech na sali to ty robisz bo niedlugo ten dzial bedzie zawalony tylko twoimi postami...

Co do mapy moj bład zdarza sie kazdemu 1 raz ja gralem tutaj...

Zostane ukarany ewentualnie strace admina ale pewnie ty juz sie z tego bardzo cieszysz bo niby z ciebie taki wielki znawca ale pingu nie potrafisz nawet ogarnac...

Tak kazdy wie biedny andoy miesza w UK ale kogo to obchodzi chyba kazdy ma byc traktowany rowno tak ?? 

Nie chce się wtrącać i pewnie nie powinien się tu wypowiadać ale czy ktoś mógłby ogarnąć w końcu tego gracza czy ktoś mógłby mu wyjaśnić, żeby nie był taki namolny i nie szukał dziury w całym gdy tylko wchodzi na serwer nagrywa demka robi SS i mści się na graczach na adminach którzy wypowiedzieli się na Nie w jego podaniu. Od momenty kiedy większość osób wypowiedziała się na nie teraz tylko pisze skargi i nic więcej. Tłumacząc się ... zresztą wyżej widać. Druga sprawa rozkazujesz nam na u@ typu. "Rob vote. No czekam" "rob SS bo skarga na ciebie poleci na forum". Nie możesz poprostu wejść na serwer pograć pobawić się z nami w grze tylko od razu pisać skargi pierwsze co robisz? Zastanów się nad swoim zachowaniem. Aha i wiecej razy nie informuj nas że H@ to twoj kolega juz o tym wiemy ;) co do skargi to wiadomo opiekun zdecyduje.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...