Kenpachi Zaraki Napisano 11 Grudnia 2014 #239779 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 1. Imię:Kamil 2. Kontakt: gg-7676424,Steam-Sparhawk,pw na forum 3. Lokalizacja: Małopolskie, Gorlice 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W tygodniu co najmniej godzinę, w weekendy co najmniej 3. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Co najmniej 4h. Zawsze gdy jest włączony komputer mam włączone forum, wchodzę także na telefonie. 6. Posty (min.250 sensownych): Są. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek, pilnować aby przestrzegano regulaminu. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jest mi to obojętne. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Osobiście sądzę, że posiadam taką umiejętność, ale to inni powinni ocenić. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Ciepliwość cóż, staram się z całych sił chociaż dawniej nie było ale jest już lepiej, systematyczność oczywiście. 11. Coś o sobie: Mam na imię Kamil, 17 wieków na karku, mógłbym napisać, że jestem istotą pozaziemską ale nie chcę tego ujawniać więc nic nie widzieliście. Pomimo, że z natury jestem osoba leniwą to lubię mieć dużo obowiązków, dobrze się z tym czuję i staram się dawać z siebie 110% w ich wykonywaniu. Jeśli ktoś ma jakiś problem to staram się pomóc chociaż muszę przyznać, że zdarza mi się zachowywać niegatywnie i wręcz odpowiadać ironicznie, reaguje tak jednak tylko na pytania stosunkowo głupie, jak to mówią: Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Jestem jednak tylko człowiekiem(musicie uwierzyć), popełniam błędy lecz uczę się na nich i staram się nie ujawniać tej mojej "ciemnej strony"(strasznie jakoś mrocznie to brzmi D:) 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak, już raz, szybko się uczę i nie jest źle. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. - 250 sensownych postów, - + - min. półroczny staż na forum, + - wiek min.16 lat, + - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, + - brak ostrzeżeń w dziale admina* + - dobra opinia wśród administracji, Nie mi to oceniać. - znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym', + - obowiązkowy mikrofon. + Pozdrawiam serdecznie prosto z mego czarnego serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Grudnia 2014 #239781 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na TAK ! Zawsze pomaga ( w miarę możliwości ) , spełnia wymagania i myślę, że świetnie da sobie radę na stanowisku Moderatora Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2014 #239800 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Za krótki czas jeszcze minął gdy powróciłeś. Wykaż się, że to nie będzie trwało kilka tygodni a więcej. Na tą chwilę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2014 #239801 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi