Kenpachi Zaraki Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 1. Imię:Kamil 2. Kontakt: gg-7676424,Steam-Sparhawk,pw na forum 3. Lokalizacja: Małopolskie, Gorlice 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W tygodniu co najmniej godzinę, w weekendy co najmniej 3. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Co najmniej 4h. Zawsze gdy jest włączony komputer mam włączone forum, wchodzę także na telefonie. 6. Posty (min.250 sensownych): Są. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek, pilnować aby przestrzegano regulaminu. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jest mi to obojętne. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Osobiście sądzę, że posiadam taką umiejętność, ale to inni powinni ocenić. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Ciepliwość cóż, staram się z całych sił chociaż dawniej nie było ale jest już lepiej, systematyczność oczywiście. 11. Coś o sobie: Mam na imię Kamil, 17 wieków na karku, mógłbym napisać, że jestem istotą pozaziemską ale nie chcę tego ujawniać więc nic nie widzieliście. Pomimo, że z natury jestem osoba leniwą to lubię mieć dużo obowiązków, dobrze się z tym czuję i staram się dawać z siebie 110% w ich wykonywaniu. Jeśli ktoś ma jakiś problem to staram się pomóc chociaż muszę przyznać, że zdarza mi się zachowywać niegatywnie i wręcz odpowiadać ironicznie, reaguje tak jednak tylko na pytania stosunkowo głupie, jak to mówią: Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Jestem jednak tylko człowiekiem(musicie uwierzyć), popełniam błędy lecz uczę się na nich i staram się nie ujawniać tej mojej "ciemnej strony"(strasznie jakoś mrocznie to brzmi D:) 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak, już raz, szybko się uczę i nie jest źle. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. - 250 sensownych postów, - + - min. półroczny staż na forum, + - wiek min.16 lat, + - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, + - brak ostrzeżeń w dziale admina* + - dobra opinia wśród administracji, Nie mi to oceniać. - znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym', + - obowiązkowy mikrofon. + Pozdrawiam serdecznie prosto z mego czarnego serca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Jestem na TAK ! Zawsze pomaga ( w miarę możliwości ) , spełnia wymagania i myślę, że świetnie da sobie radę na stanowisku Moderatora Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted December 12, 2014 Administrator Share Posted December 12, 2014 Za krótki czas jeszcze minął gdy powróciłeś. Wykaż się, że to nie będzie trwało kilka tygodni a więcej. Na tą chwilę odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted December 12, 2014 Administrator Share Posted December 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...