Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239665 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Witam, chętnie kupię wyżej wymienione w temacie autka. A dokładniej żeby było jaśniej: Audi A4 B6 z silnikiem diesla 1.9TDI o mocy 130 koni mechanicznych, najlepiej żeby auto było w przedziale wiekowym 2003-2004 rok. Najbardziej interesuje mnie wersja ze skrzynią manualną i ogólnie z dobrym wyposażeniem. Zdjęcia poglądowe: Również może być Volkswagen Passat B5 FL z silnikiem diesla 1.9TDI o mocy 130 koni mechanicznych, również najlepiej żeby było w przedziale wiekowym 2003-2005. Jak z opcją wyżej, manualną skrzynia z dobrym wyposażeniem. Zdjęcia poglądowe: Nie interesują mnie samochody powypadkowe lub z kręconym licznikiem! Dobrze byłoby jakby samochód miał pewną historię, chociażby przedstawioną książką serwisową, właściciel pojazdu musi zgodzić się na badania auta na stacji diagnostycznej jak i przeze mnie miernikiem lakieru jak i komputerem diagnostycznym pod względem sprawdzenia turbiny, wtryskiwaczy i innych tego typu rzeczy. Od razu uprzedzam z góry omijam komisy samochodowe, które oszukują na każdym kroku. Budżet jakim obecnie dysponuję to 19.000 zł maksymalnie. Wszelkie propozycję proszę składać mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Grudnia 2014 #240312 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Kontakt pw. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Grudnia 2014 #240313 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi