Guest Guest Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Nick: E W E L I N K A Wiek: 19lat Doświadczenie (w byciu adminem): jakies 9 lat w tym 5 lat wlasna siec Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: 11 lat Steam / NonSteam: steam już zakupiłam czekam teraz Dlaczego Ty: dosyc czesto brakuje adminow a znam sie na tym i chce pomagac skoro tu juz tyle czasu gram a adminow nigdy za wiele do pomocy tym bardziej ze gram w porach kiedy jest malo adminow. Gram z od rana do wieczora Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od rana do wieczora Kontakt: steam/forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/E%20W%20E%20L%20I%20N%20K%20A%20%3AD/80.72.40.110:27008/ tak wiem mało czasu bo wróciłam pod długiej przerwie ale każdemu się należy szansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy` Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Jestem na Tak. +Miła +Ogarnięta +Podoła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...