Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeglądałem sobie tematy na forum co do naszych topków z ffa i znalazłem dziwną rzecz. http://multi-head.pl/index.php?/topic/76957-wrzu%C4%87-ssy/  To jak to jest, można pomykać sobie po mapie  z aktywnym banem ? Do chłopa nic nie mam, ale dziwne to troszkę. Jestem również za wyłączeniem wizji na przeciwnej drużynie, nadmiar takich ludzi z dupnym info wie co gdzie i jak. W grze takiej jak ta to wielkie przegięcie pały,

Napisano

Było już to wprowadzone i zostało raz dwa odkręcone. Najważniejszym tego punktem było to, że admin nie mógł podczas gry oglądać graczy z przeciwnej drużyny:)

A co do dev'a, dziwi mnie to, skąd on miał te drugie ssy z godziny ~13.50:) Skoro na officie dostał bana po 12. Niestety ssy juz nie do pobrania :(

Napisano

Admin to admin zawsze się na chwile może przenieść do przeciwnej drużyny. Myślę, że przyjemniej by się grało wiedząc że nie jesteś obserwowany przez 2 prosów i każdy twój ruch nie jest komentowany na ts'ie. W tym wszystkim, przeniesienie się do przeciwnej drużyny raz na jakiś czas jest chyba problemem do przełknięcia :D

• 1 month later...
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...