Kenpachi Zaraki Napisano 10 Grudnia 2014 #239141 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Nick: Sparhawk Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Kilka lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Byłem już adminem i nie sprawowałem się na tym serwie źle, Ania praktycznie sama ogarnia całego serwa co jest naprawde trudne przy pełnym stanie 32/32 więc też podziw dla niej, a dzięki temu będe mógł jej pomóc i w pełni zapanować nad tym aby nie łamano regulaminu. Kto pamięta wie, że dam bez najmniejszych problemów radę, a regulamin znam i się stosuję. Nie ma też problemu z tym, że jestem adminem na CS:GO. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Co najmniej godzina, nie raz więcej Kontakt: Steam, forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Sparhawk/80.72.43.106:27022/ , aktywnośc z dzisiaj jeszcze się nie zaktualizowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 11 Grudnia 2014 #239501 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Wiesz co ja jestem na razie neutral, ponieważ ostatnio nie widziałem cię na serwerze, chyba że jesteś jak mnie nie ma. Bo jakoś cię nie kojarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239724 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ja natomiast jestem odmiennego zdania . Często widzę go na serwerze Powody Up Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 11 Grudnia 2014 #239729 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Często na serwerze Miał już tu admina i dobrze się sprawował Żadnych kłopotów nie ma z nim na serwerze Steama ma Wielkie TAK Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudnia 2014 #240245 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi