Skocz do zawartości

Skarga na admina N1U

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: Kilka minut temu

Nick admina/gracza, który zawinił: N1U  (admin COD'200)

Dowody: http://www23.zippyshare.com/v/14236809/file.html

Świadkowie:

Uzasadnienie: skan na respa przed upływem 7sek na dust2002 nie tylko ta runda ale i poprzednie strzelał w ok. 5 i 6 sekundzie niestety nie jest nagrane perfekcyjnie, gdyż to było przed zmianą mapy i musiałem to robić na szybko żeby zdążyć nagrać

OPIS: klikałem na szybko żeby go znaleźć i w między czasie idać jak w 5sek jest smuga stalkera w okienku respa CT i za chwilke widać jak zostaje zabitych 2graczy przez właśnie N1U z "śmierci" czy jak to nazwać... Oczywiście widać też że stoi na respie swoim i ostrzeliwuje akurat wtedy z broni to okienko (bo chmurka sie ładowała)

Widzę, że szukasz byle czego żeby się zemścić za te 5 minutowe bany hahaha! Dobre chłopie! raz mi się zdarzyło, ze sekunde za wcześnie strzeliłem w strone respa..

grałem pół mapy, ostatnie kilka minut oglądałem... nie strzelałeś w każdej rundzie ale gdzieś tak co 2-3 i najwcześniej chmura BYŁA już w 7sek.. zazwyczaj 5 lub 6. Miej szacunek do graczy i przestrzegaj tak samo regulaminu jak oni muszą i sie głupio nie tłumacz

ja się nie głupio nie tłumacze, tylko Ty szukasz byle czego żeby skarge złożyć :)

Jak ja postawe miny w nieodpowiednim miejscu (nie celowo) to dostaję bana. Ty jako admin nie przestrzegasz regulaminu (celowo) więc zgłaszam. Co dalej to już nie ja decyduję, mogę tylko powiedzieć na pewno że skarga jest słuszna. Nie potrzebuję nic więcej pisać bo mnie nie bawi zabawa w nabijanie postów na forum. Odezwę się jedynie jeśli będzie taka potrzeba od kogoś wyżej usadowionego.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...