coold Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Nick : CooLD Wiek : 16 Doświadczenie w byciu adminem: byłem adminem nie raz na różnych typu serwerach BF2, Cod, FFA, paintball Znajomość AMXX(w skali 1-10) : 7 Staż w CS: 6 lat Dlaczego Ty : Ponieważ chciałbym uczęszczać w dopracowaniu serwera aby nie było cheatów psujących innym rozrywke oraz pomóc ogarnąć adminom graczy kulturę . Steam/NonSteam: steam Czas jaki poswiecasz dziennie na CS : około 2h zależy ile mam czasu, zdarza się że nawet sporo więcej Kontakt : skype, forum , ts3, steam Link do GameTracker: http://www.gametracker.com/player/CooLD/80.72.40.110:27027/ Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone Pozdrawiam CooLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx_Botor_xXX Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 +przegrane godziny +kontakt +amx +widać Cię na serwerze +/- z tego co wiem to masz bana za to, że Cię nerwy poniosły i musiałeś ochłonąć, ale nie przypominam sobie żebyś miał jakieś problemy z kulturą -grasz w kratkę -zerowa aktywność na forum Ogólnie jestem na TAK Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dealan4 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Myślę, że próbny okres byłby najlepszym rozwiązaniem + godzinki + kontakt + wiek + amx hmm.. na 7 powiadasz do sprawdzenia - grasz co 3-4 dni, przydało by się to poprawić - czasami nerwy Cie ponoszą, ale to szczegół Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darshil Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Ja jestem na TAK. +Godziny +Ma doswiadczenie +Znajomosc amx +Wiekszych problemow z kultura nie ma +Udziela sie na U@ -Aktywnosc na forum ale nie ma co spamowac niepotrzebnymi postami + Kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malmorit Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Jestem neutralny Twoje podanie w ogóle mnie nie przekonało -rzadko widzę Cię na serwie -ponosi Cię, nadużywasz wulgaryzmów -co jeżeli dostaniesz admina, gdy ktoś Cię wkurzy dasz mu bana? +amx(Do sprawdzenia) +godzinki, choć grasz w kratkę +micro +kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowa Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Jestem na Tak + Godziny są Aktywny + Wiek + Amx + Kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anuubis Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Jestem na Tak + Godziny są + Wiek jest + Amx do sprawdzenia + Gadam z nim prawie codziennie na tsie Spoko ziomuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedziemzKoksem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Jestem na tak: -aktywny -godzinki -amx -wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Na TAK Aktywnosc + Godzinki sa + Pomocny + Kultura jest + Zgalasza u@ + Wiek + Amx + Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Przyjęty na okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...