coold Napisano 23 Lutego 2016 #401627 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Nick : CooLD Wiek : 16 Doświadczenie w byciu adminem: byłem adminem nie raz na różnych typu serwerach BF2, Cod, FFA, paintball Znajomość AMXX(w skali 1-10) : 7 Staż w CS: 6 lat Dlaczego Ty : Ponieważ chciałbym uczęszczać w dopracowaniu serwera aby nie było cheatów psujących innym rozrywke oraz pomóc ogarnąć adminom graczy kulturę . Steam/NonSteam: steam Czas jaki poswiecasz dziennie na CS : około 2h zależy ile mam czasu, zdarza się że nawet sporo więcej Kontakt : skype, forum , ts3, steam Link do GameTracker: http://www.gametracker.com/player/CooLD/80.72.40.110:27027/ Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone Pozdrawiam CooLD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 23 Lutego 2016 #401630 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 +przegrane godziny +kontakt +amx +widać Cię na serwerze +/- z tego co wiem to masz bana za to, że Cię nerwy poniosły i musiałeś ochłonąć, ale nie przypominam sobie żebyś miał jakieś problemy z kulturą -grasz w kratkę -zerowa aktywność na forum Ogólnie jestem na TAK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 23 Lutego 2016 #401635 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Myślę, że próbny okres byłby najlepszym rozwiązaniem + godzinki + kontakt + wiek + amx hmm.. na 7 powiadasz do sprawdzenia - grasz co 3-4 dni, przydało by się to poprawić - czasami nerwy Cie ponoszą, ale to szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 23 Lutego 2016 #401643 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ja jestem na TAK. +Godziny +Ma doswiadczenie +Znajomosc amx +Wiekszych problemow z kultura nie ma +Udziela sie na U@ -Aktywnosc na forum ale nie ma co spamowac niepotrzebnymi postami + Kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 23 Lutego 2016 #401675 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jestem neutralny Twoje podanie w ogóle mnie nie przekonało -rzadko widzę Cię na serwie -ponosi Cię, nadużywasz wulgaryzmów -co jeżeli dostaniesz admina, gdy ktoś Cię wkurzy dasz mu bana? +amx(Do sprawdzenia) +godzinki, choć grasz w kratkę +micro +kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 23 Lutego 2016 #401695 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jestem na Tak + Godziny są Aktywny + Wiek + Amx + Kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anuubis Napisano 24 Lutego 2016 #401781 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem na Tak + Godziny są + Wiek jest + Amx do sprawdzenia + Gadam z nim prawie codziennie na tsie Spoko ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 24 Lutego 2016 #401782 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem na tak: -aktywny -godzinki -amx -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 24 Lutego 2016 #401941 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Na TAK Aktywnosc + Godzinki sa + Pomocny + Kultura jest + Zgalasza u@ + Wiek + Amx + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 25 Lutego 2016 #402118 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 25 Lutego 2016 #402119 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi