Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 #238999 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Grając często na servie po jego wystartowaniu tylko na początku na krótki czas widziałem Panią Adminkę, później nie... Więc z ciekawości wszedłem na GT żeby to sprawdzić, czy niejaka Natka nie gra czy po prostu gra w innych godzinach niż ja. Okazało się że grała ostatnio kilka dni temu, http://www.gametracker.com/player/Nice%20shoot%20||%60Natka.%20c%3A/80.72.40.110:27008/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Grudnia 2014 #239002 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 i co w związku z tym? Ty nie jesteś od rozliczania grania adminów. Admini też mają życie prywatne i czasami też zdarzają im się urlopy/sprawy prywatne. Temat do kosza, bo mi się śmiać chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 Autor #239003 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 i co w związku z tym? Ty nie jesteś od rozliczania grania adminów. Admini też mają życie prywatne i czasami też zdarzają im się urlopy/sprawy prywatne. Temat do kosza, bo mi się śmiać chce nie rozliczam, tylko chciałem zwrócić uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 10 Grudnia 2014 #239004 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 hahah widze ze juz bawisz sie w opiekuna .. od tego jest Fighter a ty lepiej zajmij sie gra a nie rozliczaniem admow .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Co to w ogóle za temat?? Do kosza i bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 Autor #239009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 hahah widze ze juz bawisz sie w opiekuna .. od tego jest Fighter a ty lepiej zajmij sie gra a nie rozliczaniem admow .. FILO ja rozumiem że mamy można powiedzieć na pieńku, ale nie musisz "chodzić" wszędzie za mną i komentować każdy mój krok. Nie bawię się w żadnego opiekuna, napisałem wyżej że chciałem tylko zwrócić uwagę a nie rozliczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 10 Grudnia 2014 #239013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ty mi kolego nie bedziesz mowil gdzie mam ,,chodzic,, bo mam prawo do wypowiadania sie na kazdy temat na tym forum a ten temat tak jak powiedzial kolega wyzej August jest smieszny bo ta rola nie nalezy do ciebie ... Podsuwa mi sie mysl czy taka wlasnie prowokacja co wlasnie uczyniles chcialbys dostac adma ?ja wywala i zwolni sie miejsce dla ciebie .. czyims kosztem nie ladnie nie ladnie panie Andoy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 Autor #239022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ty mi kolego nie bedziesz mowil gdzie mam ,,chodzic,, bo mam prawo do wypowiadania sie na kazdy temat na tym forum a ten temat tak jak powiedzial kolega wyzej August jest smieszny bo ta rola nie nalezy do ciebie ... Podsuwa mi sie mysl czy taka wlasnie prowokacja co wlasnie uczyniles chcialbys dostac adma ?ja wywala i zwolni sie miejsce dla ciebie .. czyims kosztem nie ladnie nie ladnie panie Andoy .. Filo, a czy wszystkie "miejsca" są zajęte? Rekrutacja jest otwarta więc nwm do czego nawiązujesz, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować o głupotach w każdym temacie w którym dodam post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239032 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Pobijcie się Taki trochę "nerdowski" post jeśli wiecie o co mi chodzi. FILO a ty lepiej graj codziennie po kilka godzin, bo za niedługo skarga na Ciebie pójdzie że zaniedbujesz obowiązki admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Grudnia 2014 #239071 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Andoy temat nie potrzebny wystarczyło napisać mi na pw odpisał bym Ci ,jeśli bardzo chcesz wiedzieć czemu Natki nie ma to Ci nie powiem bo w jej prywatne życie nie zamierzam wnikać , o zmniejszonej aktywności poinformowała mnie , po za tym nie ma jej dopiero 2 dni dziś leci trzeci dzień .Admin nie ma obowiązku grac codziennie na serwerze wystarczy ze przegra wymagane minimum godzin .Jeśli chodzi o twój spór z Filo wytłumaczcie to sobie na pw a nie uradzacie na forum jakaś dziecinadę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Grudnia 2014 #239072 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi