MemesiO Napisano 9 Grudnia 2014 #238877 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Może ktoś podziela moje zdanie, że powinny być dwu kolorowe, albo nawet trzy kolorowe. Dla nie wtajemniczonych. Nowy post: Brak nowych postów: Proponowałbym wprowadzić Nowy post: Brak nowych postów: Może mały szczegół, ale mnie męczy zawsze Tabela serwerów MH: Proponowałbym zamienić przy TeamSpeak3 to na oraz zamienić steam://connect/80.72.43.106:26911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Grudnia 2014 #238902 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tabela serwerów MH: Proponowałbym zamienić przy TeamSpeak3 to na To tak a reszta jakos mi nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Grudnia 2014 #238934 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Nowy post: Brak nowych postów: Tak to u nas wygląda. Button TS3 już podmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Grudnia 2014 #238935 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi