lubson Napisano 9 Grudnia 2014 #238857 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam. Kolejny temat niestety dotyczący mojej nieobecności, mianowicie powodem tym razem jest to iż moja żona otwiera własną działalność w postaci pub-u i mam sporo remontów więc jeżeli tylko będę miał wolną chwile napewno będę spędzał ją na serwerze. Po nowym roku będzie otwarcie wiec będe miał masę czasu na gre (nikt nie będzie mi suszył głowy o granie ) a jak na razie będę wbijał kiedy tylko będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Grudnia 2014 #238862 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zastosuj się do wzoru: Nick: Data (Od kiedy do Kiedy): Powód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Grudnia 2014 #238253 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Kolega podał powód i datę powrotu, więc możemy przymknąć oko, tak jak w innych przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Grudnia 2014 #238252 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi