Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238309 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A więc niebywala sprawa bo mam bana na serwerze dd2 niewiem za co w konsoli mi wyskakuje na serwerze juz gram dlugo ale mysle sobie ze trafilem na jakies zbanowane ip kogos i nie moge wejsc bo zmienne ip mam co 48 h juz nie raz tak mialem i ub bylo prosze rozpatrzcie to. Moje IP:46.174.224.14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238328 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jeśli masz zmienne ip co 48h to niestety ale będziesz musial poczekać, gdzyz jakbyśmy dali Ci unabana to również odbanujemy osobę która dostała bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 8 Grudnia 2014 #238354 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Na Twoje IP jest ban z wczoraj. Jak masz zmienne ip to musisz odczekać czas do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 8 Grudnia 2014 #238355 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi