Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238195 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam serdecznie mam male pytanko.Czy warto jest kupic gre cs go jesli mam procesor AMD 460 karte graficzna GIGABYTE hd 6670 hd ddr3 2 gb i pamiec ram 4gb. Chodzi mi o to czy na takich podzespolach ta gra bedzie w miare chodzic i czy wyciagne chociaz 80 fps ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238205 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 powinno isc ale njlepiej wejsc na strone i sprawdzic jakie ta gra ma wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238208 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ^^ Po co sie wogole wlasnie wypowiadasz jak nie wiesz jakie ma wymagania pytam tych co wiedza jakie ma i czy da rade pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238219 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 sluchaj wypowiedzialem sie zeby ci pomudz ale widze ze ty to masz w dupie a to jak juz nie umiesz takich prostych informacji srawdzic jakie sa wymagania gry to jzu twoj problem moze idz sie na google zapytaj wojka on ci powie a nie zawracaj innym glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238224 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Pomudz dobre to nie pomogles bo co z tego ze ja sprawdze jak nie wiem czy moj procek to wytrzyma a sprawdzac sprawdzalem dlatego tez pytam innych bo nie znam sie na procesorach A silnik source potrzebuje procka dobrego dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239216 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ja mam duzo slabszy procesor a mi smiga pinguje mnie lekko ale to przez to ze mieszkam w angli wiec smialo mozesz kupic i grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 19 Grudnia 2014 #243007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Rozumiem, że pisząc AMD 460 masz na myśli procesor AMD Athlon II X3 460? Z takim zestawem nie powinieneś mieć problemu z tą grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Stycznia 2015 #250836 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Stycznia 2015 #250837 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi