Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238122 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam Proponuję aby powstał serwer cs 1.6 only de_aztec manowicie: -Dużo ludzi lubi tą mape z tego co mi wiadomo -Jest juz 5 serwerów dd2 -Warto spróbować -Szczerze w życiu widzialem 2 takie serwery i byly zapchane -Jest równiez mozliwosc zrobienia vipa na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 7 Grudnia 2014 #238121 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Only de_aztec? Nie miej mi za złe, ale dla mnie to lekko głupi pomysł (mogę się mylić). Dla mnie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 7 Grudnia 2014 #238127 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Przykro mi ale tez jestem na nie Watpie w to aby to sie utrzymalo, dd2 jest mapa mixowa jak i eslowa, wiec mozna powiedziec ze jest podstawowa, watpie zeby ludzie chcieli grac non stop na aztecu na ffa jest taka mapa sama nie lubie tej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Grudnia 2014 #238128 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 de_aztec? Ja bym wolał przywrócić starego bf4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Grudnia 2014 #238136 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 A zainwestujecie w ten serwer? . Ja nie wiem czy H@ ma na tyle pieniędzy, by jeszcze stawiać inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238142 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jest opcja żeby serwer mieć, tylko po prostu bardziej chodzi tu o opcję tego czy go chcecie Osobiście ja bym grał na takim serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238145 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Noo nie wiem, dość oryginalny pomysł, osobiście nigdy takiego nie widziałem. Małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238148 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 A zainwestujecie w ten serwer? . Ja nie wiem czy H@ ma na tyle pieniędzy, by jeszcze stawiać inny. Ja moge inwestować ;P oczywiscie jak zajdzie taka potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Grudnia 2014 #238154 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ciekawy pomysł, moim zdaniem można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238155 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Mam możliwość otrzymać serwer 32 jak i 24 slotowy. Oba serwery można byłoby poświęcić na taki mod, a drugi na coś innego. Zależy od góry czy się na to zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Grudnia 2014 #238159 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jestem jak najbardziej na tak Ciekawa propozycja zobaczymy co bedzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 7 Grudnia 2014 #238166 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jestem za, ale jak napisal Teez. bardzo bym chcial przywrócić bf4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238171 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 By powstał server only aztec jestem na nie, lecz by przywrócić bf4 jestem na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238199 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nowe serwery powstaną, ale skupimy się na bardziej obleganych opcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238200 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi