Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238103 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: Luj. Godzina, data zdarzenia: Dziś około 19 Mapa: inferno STEAM_ID / IP:178.37.61.161 Uzasadnienie: Zostałem niesłusznie zbanowany za aimbota. Mam nadzieję, że administracja będzie doświadczona, ogarnięta i uzna, że byłem czysty. To kolejna serwerownia na której dostałem bana za nic... DOWODY: HLTV COD 200lvl#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Grudnia 2014 #238118 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam, cos mi sie nie wydaje ze dostales bezpodstawnie bana za aimbota, poniewaz grales u nas na 45k lvl i zrobilem ci ssy i jak widze nie wrzuciles ich. Aż z checia obejze hltv Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238120 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam, cos mi sie nie wydaje ze dostales bezpodstawnie bana za aimbota, poniewaz grales u nas na 45k lvl i zrobilem ci ssy i jak widze nie wrzuciles ich. Aż z checia obejze hltv Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238133 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Galaxy ja nigdy nie grałem u was na 45k.... Grałem może pierwszy raz z 20min i yep ban.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Grudnia 2014 #238138 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Admin Johan proszony o przedstawienie dowodów w postaci demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238329 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Gracza chwilę obserwowałem, wh chyba nie miał, ale wydaje mi się, że aimbota tak. Momentami ciężko stwierdzić, bo miał również eliminator, ale już przy pierwszej akcji coś mu za szybko celownik przeskakuje na drugiego gracza zaraz po zabiciu, fakt faktem, że ta odległość jest krótka, ale sami zobaczcie. Demko: http://speedy.sh/XDVba/luj.dem PS: Sorry, że dopiero dzisiaj, nie zauważyłem wczoraj tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238346 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ja wole to nazywać dobrym refleksem i gdybym miał tego aima to przecież nie pisałbym prośby o ub -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Grudnia 2014 #239121 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi