Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Nick: przezroczysty power rangers Wiek: 22 Data rejestracji na forum: 10 maja 2014 Czas spędzony na forum: 7d 1h 18m 48s Doświadczenie w ocenianiu: Dobre , mam całkiem przyzwoite doświadczenie w wykrywaniu oszustów. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Szczerze nie obsługiwałem ale jestem dość kumaty i szybko się uczę więc nie powinno być problemu z załapaniem. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: na serwerze , 2 razy za niby "czity" Dlaczego Ty?: Jestem bezstronny i bezkonfliktowy, myślę ze mam zadatki na to żeby znaleźć się w unban team'ie i wspomóc tym samym ludzi swoim czasem, wypowiadając się tam gdzie potrzeba, bez zbędnego spamu oraz problemów. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3h a po za tym wchodzę gdy potrzeba, sprawdzam czy ktoś się nie odwołuje od moich banów lub innych adminów na serwerze, daje unbany jak potrzeba itd , oczywiście jak bym dostał nowa funkcje bym starał się wchodzić częściej Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Coś od siebie: No szczerze nie wiem co napisać Mam na imię Piotrek mam 22 lata , jestem studentem 3 roku budownictwa i interesuję sie min. sportem, bukmacherka, lubię tez obejrzeć dobry film/serial i przeczytać jakaś ciekawa książkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Jutro podeśle ci zestawik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...