Mateusz Olczak Napisano 6 Grudnia 2014 #237792 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Nick: . Olcz[AK] . Wiek: 15 latDoświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina 2 razy.Znajomość AMXX (W skali 1-10): Znam podstawowe komendy, menu admina więc 7/10Staż w CS-sie: 5 lat.Steam / NonSteam : Konto jest, ale nie wykupione. Moge wszystko oprócz zapraszania znajomych.Dlaczego Ty: Jestem już długo na serwerze jak i na forum, każdy mnie raczej zna. Na takim cod jest masa odpałów, jak np. dziś na de_eldorado było przynajmniej 3. I tak co mape praktycznie, a adminów aktywnych 2 - Kakadu i Ania. Nie wiem o co chodzi z tym steam, ale chyba każdy wie, że nie używam cheatów (jeśli o to chodzi).Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od piątku do niedzieli, chyba, że mam wolne bo szkoła sportowa na więcej nie pozwala.Kontakt: skype: mateusz.olczak9717, GG: 42039530, Facebook. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/.%20Olcz%5BAK%5D%20./80.72.43.106:27022/ ____________________ Jeśli dacie mi szanse to na pewno nie zawiodę. Chcę po prostu pomóc w ogarnięciu serwera bo uwielbiam na nim grać. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237799 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 a)Zabronione jest pisanie w kolorach czerwonym i zielonym, które są przeznaczone dla Administratorów, Opiekunów Sieci, Super Adminów, Super Moderatorów i Moderatorów. Gratuluje właśnie złamałeś regulamin w swoim podaniu. Czyli mam rozumieć, że posiadasz Steam, ale bez gry Counter Strike 1.6 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 6 Grudnia 2014 Autor #237801 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Gratuluje właśnie złamałeś regulamin w swoim podaniu. Czyli mam rozumieć, że posiadasz Steam, ale bez gry Counter Strike 1.6 tak? Myslalem, że niebieski i czerwony PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ. Posiadam steam, ale nie mam wykupionej gry, tylko dodanej spoza steam ale gram na nim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Grudnia 2014 #237803 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Na Nie. Nie masz cs'a na steam tylko ns dodany do steama. Twoja "aktywność" wygląda tak z ostatniego tygodnia: pon-nic wtorek-nic środa-37min czwartek-minuta(aż!) piątek-69minut dzisiaj(sobota)-126. Pograj co najmniej 2 tyg z taka aktywnością i wtedy składaj. To, że te 40h mogłeś sobie nabić 3 miesiące temu i co? Admin ma być rozpoznawalny, z resztą co po adminie dodatkowym który jest w dni w które i tak są inni admini. Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 6 Grudnia 2014 Autor #237807 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Na Nie. Nie masz cs'a na steam tylko ns dodany do steama. Twoja "aktywność" wygląda tak z ostatniego tygodnia: pon-nic wtorek-nic środa-37min czwartek-minuta(aż!) piątek-69minut dzisiaj(sobota)-126. Pograj co najmniej 2 tyg z taka aktywnością i wtedy składaj. Chyba pisze, że gram w weekendy tak? mam 40h przegrane na serwerze w czym problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 6 Grudnia 2014 #237810 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jestem neutralny co do twojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Grudnia 2014 #237820 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Posiadam steam, ale nie mam wykupionej gry, tylko dodanej spoza steam ale gram na nim Hmm czy ja dobrze widzE? Koleś czy wiesz co to znaczy miec cs 1.6 na steam? nie znaczy to ze masz konto steam i masz do niej ns'a przypietego ... lol Na nie podzro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237829 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Zakup Steam z grą Counter-Strike (ew. Klucz produktu gry) wtedy pomyślimy co z podaniem. Brak Steam'u Cię dyskwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237830 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak Steam'u Cię dyskwalifikuje. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi