PaN_PiQuS Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Przepraszam bardzo ale to co zrobiliscie z rozgrzewka jest bez sensu. Po kilku sekundach wyskakuje wybieranie klasy i każdy ma po 200 hp + co jest najbardziej bez sensy konspir i ninja zabijaja jednym uderzeniem tak jak w klasie normalnie. te klasy są w stanie nabijac nuke co runde na rozgrzewce. Wnoszę o przywrócenie starej rozgrzewki, gzie bylo sprawiedliwie a nie to co teraz wyższe lvl i do tego 1/1 z knife. to jest maksymalnie bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Ninjia nie zabija 1/1 na rozgrzewce a konspirant to nie wiem, ale mogli byście zmienić by klasy można wybrać dopiero po rozgrzewce. Ja jestem na wielkie nie żeby zmienić na starą tamta się bugowala a ta nie. Tylko to co napisałem na początku zmienić i rozgrzewka będzie git:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 W sumie ta rozgrzewka do niczego nie potrzebna.. Tylko różnie gracze mają ilość HP/wytrzymałości co przeradza się na ich skuteczność w rozgrzewce. No i niektórzy mogą zyskać przewagę poprzez zdobycie itemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beoer Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 W sumie ta rozgrzewka do niczego nie potrzebna.. Tylko różnie gracze mają ilość HP/wytrzymałości co przeradza się na ich skuteczność w rozgrzewce. No i niektórzy mogą zyskać przewagę poprzez zdobycie itemu. Podczas rozgrzewki wczytują się dane... Na razie jest ich w miarę mało więc wczytują się szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaN_PiQuS Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 Ninjia nie zabija 1/1 na rozgrzewce a konspirant to nie wiem, ale mogli byście zmienić by klasy można wybrać dopiero po rozgrzewce. Ja jestem na wielkie nie żeby zmienić na starą tamta się bugowala a ta nie. Tylko to co napisałem na początku zmienić i rozgrzewka będzie git:) W sumie racja, tamta rozgrzewka się bugowała. Jakby w tej wyłączyć te klasy bo to jest bez sensu jak każdemu się klasa wczytuje. a co będzie jak ktoś bedzie miał 160 lvl ? na rozgrzewce będzie niezniszczalny i nowi gracze nie bedą mieli szans juz na rozgrzewce Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 postaramy sie rozwiązać ten problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...