Kristo Napisano 6 Grudnia 2014 #237712 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 15 lat 3. Doświadczenie: Duże byłem na innej sieci Moderatorem TS3, miałem też swój TS3, na licencji 64 sloty 4. Mikro (obowiązkowe): Mam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Jak wchodzę na komputer to mam zawsze włączony TS3 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jestem codziennie na TS3, więc czemu nie 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Będę się na pewno starał pomagać nowym użytkownikom naszego TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237726 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jestem na tak: +Wymagania spelnione +Oczywiscie jak najwiecej osob z tą rangą +Czesto widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie mam nic Przeciwko żebyś miał Moda na TS-ie aktywny na Forum i Ts-ie widać że jesteś chętny do pomocy jesteś jak najbardziej oraz brak skarg na ciebie na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #200751 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Wymagania spełniasz, w sumie nie mam przeciwwskazań. Kolega Cannabis. od dziś na MH, a taką wiedzę posiada? No nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 7 Grudnia 2014 #238043 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jestem na tak chłopak się stara aktywny można dać mu szansę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238052 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ok nie mam nic przeciwko daje Ci TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238078 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Pewnie że tak może chociaż tobie się uda widoczny na ts i chce pomagać ludziom :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 7 Grudnia 2014 #238204 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Starasz sie, chcesz pomoc, dostajac stanowisko redaktora od razu wziales sie do pracy i widac postepy. Jedyne zastrzezenia mam co do wieku dlatego neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238212 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Tak, miły,pomocny,często go widze nie mama zastrzeżeń co do cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238243 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ostatnie miejsce moderatorskie przypadło Smykowi. Spróbuj ponownie przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238244 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi