Kristo Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 15 lat 3. Doświadczenie: Duże byłem na innej sieci Moderatorem TS3, miałem też swój TS3, na licencji 64 sloty 4. Mikro (obowiązkowe): Mam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Jak wchodzę na komputer to mam zawsze włączony TS3 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jestem codziennie na TS3, więc czemu nie 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Będę się na pewno starał pomagać nowym użytkownikom naszego TS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Jestem na tak: +Wymagania spelnione +Oczywiscie jak najwiecej osob z tą rangą +Czesto widoczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Nie mam nic Przeciwko żebyś miał Moda na TS-ie aktywny na Forum i Ts-ie widać że jesteś chętny do pomocy jesteś jak najbardziej oraz brak skarg na ciebie na Forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Wymagania spełniasz, w sumie nie mam przeciwwskazań. Kolega Cannabis. od dziś na MH, a taką wiedzę posiada? No nieźle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guciu_ Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Jestem na tak chłopak się stara aktywny można dać mu szansę ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Ok nie mam nic przeciwko daje Ci TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Pewnie że tak może chociaż tobie się uda widoczny na ts i chce pomagać ludziom :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielonaa. Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Starasz sie, chcesz pomoc, dostajac stanowisko redaktora od razu wziales sie do pracy i widac postepy. Jedyne zastrzezenia mam co do wieku dlatego neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Tak, miły,pomocny,często go widze nie mama zastrzeżeń co do cb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Ostatnie miejsce moderatorskie przypadło Smykowi. Spróbuj ponownie przy kolejnej rekrutacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...