TPS Trawa Pali Stresy Napisano 6 Grudnia 2014 #237611 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam Przed zmianą hostingu miałem 3 premki i vipa, a teraz Server działa już 2 dni a premek i vipa nie ma. Wiem, że pisało na forum, że wszystkie premki i vipy zostaną przedłużone, ale nie wiem ile to może potrwać i czy na pewno tak będzie z tym przedłużeniem Pozdrawiam [TPS] Trawa Pali Stresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237618 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Musisz napisać do któregoś z S@/H@, lub Opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 6 Grudnia 2014 #237629 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 czesc przed zepsuciem hostingu miale 3 premki a teraz o naprewieniu ich niemam pomozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237636 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 To samo co wyżej. Skontaktuj się z Administracją. Kontakt jest na stronie głównej po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237640 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi