Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237472 Napisano 6 Grudnia 2014 Witam Serdecznie, Miałem dzisiaj nieprzyjemność grania na jednym z Waszych Serwerów [DD2], doświadczając całkowitego braku tolerancji ze strony Graczy, jak i samego Administratora. Publicznie przyznałem się, że jestem osobą homoseksualną, a osoby grające obecnie na Serwerze zaczęły wyzywać mnie od wszystkiego co najgorsze (pedał, zwięrzę itp.), jedna dziewczyna stwierdziła nawet, że bycie gejem to choroba i kazała mi się udać do lekarza. No cóż, ze łzami w oczach przyjmowałem te wszystkie bluzgi, ale usiłowałem też się jakoś bronić i stawić czoła prześladowcom. Niestety Admin również okazał się homofobem i zbanował mnie. To jest niedopuszczalne by takie rzeczy się działy! Jestem człowiekiem takim jak oni i rządam równego traktowania na Serwerze! Oczywiście mimo kilku próśb, osoby, które straszliwie mnie obrażały nie poniosły żadnych konsekwencji... STOP HOMOFOBII !!! Pozdrawiam Serdecznie!
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237473 Napisano 6 Grudnia 2014 Otrzymałeś ode mnie bana na czas 30 minut, ze względu na to że ciągle spamowałeś na temat swoich poglądów. Nie tylko mi to przeszkadzało, ale także innym graczom. o to dowody: Jeszcze mam prosić graczy aby wypowiedzieli się tutaj ? Moim zdaniem ban słuszny, bo nawet po moich prośbach abyś przestał spamować tego nie zrobiłeś. Tyle w temacie.
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237474 Napisano 6 Grudnia 2014 Mam prawo do wyrażania swoich poglądów! Szczególnie, gdy inne osoby wyzywają mnie od podludzi, pedałów i ciot.
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237476 Napisano 6 Grudnia 2014 Ale zrozum jedno, nie interesuje mnie to jakie masz poglądy!!! Ciągle o tym spamowałeś, sam SPAM nie interesowała mnie jego treść. Rozumiesz?
R4d3k Napisano 6 Grudnia 2014 #237477 Napisano 6 Grudnia 2014 Ban słuszny a po za tym ban już minął, dostałeś bana za spam a nie za Twoje podglądy. Jeżeli któryś z graczy bądź adminów będzie Cie obrażał zrób screena i napisz skargę.
R4d3k Napisano 6 Grudnia 2014 #237478 Napisano 6 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
6 Gru
6
Najaktywniejsi w tym temacie
R4d3k 2 posts
Popularne Dni
6 Gru 2014
6 posts