Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie od Andoy [LECH POZNAN]

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Na Nie.

Ciągłe żale do adminow o baby za pingi. Nic z tym nie robisz a rozczulasz się nad sobą. Zachowujesz się jak kopciuszek i czekasz aż ktoś Cię wybawi. Zamiast zabrać się do roboty to robisz litanie. Admin musi być facetem, a nie jakimś pacholkiem. I jeszcze to Twoje wbicie na ts i płacz o info mnie rozśmieszyło.

Pozdrawiam

Michał

Na Nie.

Ciągłe żale do adminow o baby za pingi. Nic z tym nie robisz a rozczulasz się nad sobą. Zachowujesz się jak kopciuszek i czekasz aż ktoś Cię wybawi. Zamiast zabrać się do roboty to robisz litanie. Admin musi być facetem, a nie jakimś pacholkiem. I jeszcze to Twoje wbicie na ts i płacz o info mnie rozśmieszyło.

Pozdrawiam

Michał

Z samym aquax'em rozmawiałem i powiedział że nic nie zrobie z tym pingiem. Płacz o info? Powiedziałem "dobrze info, brawo" i tyle - wgl co to ma do rzeczy? Żenujące opinie na "nie" tylko dlatego że czasami mi ping podskakuje

Bynajmniej mnie nie interesuje co aquax ci mówi, zasady są dla wszystkich.... Ja mam "mieszane uczucia" co do ciebie. Ban za miny ode mnie, spoko może nie wiedziałeś, rozumie. Dyskusję nie potrzebne, no ale każdy chce bronić swojego. Patrząc pod tym względem "jacy" ludzie dostają admina masz moje tak. :). Oczywiście na okres próbny. (Nie wypowiadaj się tyle w swoim podaniu, wiem że można to robić, ale źle to trochę świadczy o tobie. Ponieważ za dużo masz do powiedzenia, i na wszystko masz odpowiedz.Trochę krytyki słusznej lub nie słusznej nikomu nie zaszkodzi. "Popularność" i znajomość na serwie dla mnie nie jest ważne, admin jest od wypełniania obowiązków. A czy cię ktoś lubi na serwie czy nie to wiem sam po sobie olej to :D. Wchodzisz by pograć i pilnować. Bynajmniej ja tak robię :db:  :szczerbol:  :szczerbol:  )

Jestem na Nie.

Może i ogarniasz amx i byś sb poradził z serwerem, to nie widzę osoby w naszym teamie, która o byle co zakłada skargi, płacze do H@ że dostaje bany za ping itp.

Niestety jestem na niE. Ostatnio byłem świadkiem jak darł się przez mikrofon a kiedy mu zwróciłem uwagę ze za to jest ban to bezczelnie odpisał NO CO TY NIE POWIESZ. Taka osoba nie zasługuje na admina. Z tym mikro to chyba sie prosił o bana skoro tak dobrze wiedział że nie można tak robic a dalej prowokował.

Niestety jestem na niE. Ostatnio byłem świadkiem jak darł się przez mikrofon a kiedy mu zwróciłem uwagę ze za to jest ban to bezczelnie odpisał NO CO TY NIE POWIESZ. Taka osoba nie zasługuje na admina. Z tym mikro to chyba sie prosił o bana skoro tak dobrze wiedział że nie można tak robic a dalej prowokował.

Dla sprostowania, o ile dobrze pamiętam to sie nie darłem tylko coś tam krótko zaśpiewałem(nie w trakcie gry, tylko kiedy zginąłem) i napisałeś/powiedziałeś że "za nadużywanie mikro jest ban", a ja napisałem "no co ty nie powiesz" i sie już nic nie odzywałem. Wielkie mi przewinienie Piqus :P

@ Koxan, Sasanik, N1U, Slam Fire i ktoś tam chyba jeszcze:

Nie drażnią mnie tyle wasze opinie na "nie" co bardziej raczej wasze zmówienie się na mnie.

Rozmawiając z byłym h@ lub S@ (nie pamiętam dokładnie), powiedział mi że co to wgl jest za powód, "na nie bo ping mu czasami skacze" :D

Oczywiście zdanie ostateczne ma Fighter i nie będę miał za przeproszeniem bólu dupy jeśli tego admina nie dostanę bo nie jest mi on potrzebny do tego żeby sie wywyższać itd, tylko żeby pilnować porządku na serwerze. Nic nie zmieni faktu, że będę dokumentował i błędy adminów i graczy w należytych działach na forum za ich błędy - od tego to jest.

Dla sprostowania, o ile dobrze pamiętam to sie nie darłem tylko coś tam krótko zaśpiewałem(nie w trakcie gry, tylko kiedy zginąłem) i napisałeś/powiedziałeś że "za nadużywanie mikro jest ban", a ja napisałem "no co ty nie powiesz" i sie już nic nie odzywałem. Wielkie mi przewinienie Piqus :P

@ Koxan, Sasanik, N1U, Slam Fire i ktoś tam chyba jeszcze:

Nie drażnią mnie tyle wasze opinie na "nie" co bardziej raczej wasze zmówienie się na mnie.

Rozmawiając z byłym h@ lub S@ (nie pamiętam dokładnie), powiedział mi że co to wgl jest za powód, "na nie bo ping mu czasami skacze" :D

Oczywiście zdanie ostateczne ma Fighter i nie będę miał za przeproszeniem bólu tyłka jeśli tego admina nie dostanę bo nie jest mi on potrzebny do tego żeby sie wywyższać itd, tylko żeby pilnować porządku na serwerze. Nic nie zmieni faktu, że będę dokumentował i błędy adminów i graczy w należytych działach na forum za ich błędy - od tego to jest.

Powiem ci tylko raz stzrelec mieszka rowniez w UK a jakos pingu nie ma...

I przestal bys obrazac na ts za bany za ping  :(

Co do twoich wypowiedzi to duzo osob chyba jedynie traktuje je jako kabaret :) 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:Admini skarzą sie na Ciebie , często składałeś skargi nie zawsze słuszne .

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 11 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...