Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236761 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Nick: Mój nick to ArsOn :* PiaGGo lub NeX Wiek: Mam 16 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Spore ponieważ sam posiadam serwer DM szkoda że nie mogę z nim dojść na tą sieć ale trudno Sprzedam go! Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 pluginy wiem jak zmieniać lecz nie umiem ich pisać ;/ Staż w CS-sie: Mój staż w 1.6 to ponad 5 lat a w GO ponad 2 miesiące. Steam / NonSteam: Steam ale muszę kupić sobie nowego cs 1.6 ponieważ tnie mi się grafika a w Go właśnie nie i nie wiem co zrobić Jeśli ktoś by chciał pomóc zapraszam na PW. Dlaczego Ty: Ponieważ gram często w Cs`a i jak serwery ruszyły to praktycznie te odpały które grały dostały UB oraz nabyli nowi. Gram dosłownie od dziś a już z 100 max 150 osób na Hackach gra Nie lubię takich graczy a adminów na razie nie ma ;/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu od 15 do 22 a w weekend od 9 lub 10 rano do 5 nad ranem. Kontakt: GG 48273465 Steam sebczus_x_minecraft [ nick PiaGGo ] Link do GameTracker'a: GT nie zaktulizowało mojego nicku jeszcze Potem GT wieczorem! Pozdrawiam ArsOn Aka PiaGGo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 3 Grudnia 2014 #236765 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=NeX&Search=Searchhttp://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=ArsOn+%3A*+PiaGGo&Search=SearchNiedawno co dołączyłeś do naszego grona. Pobądź z nami kawałek czasu i złóż podanie ponownie. Dobij godzinki bo krucho z nimi . Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi