Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236734 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Mój nick:AP11 Serwer:każdy Moje konto jest zbanowane nie z mojej winy mam wgl inny nick oraz ip nawet po tej przerwie nie zdążyłem zagrać a przed przerwą bana nie miałem BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 5 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 236416428 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.177.224.4 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236743 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Musisz wstawić SS.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236746 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Przepraszam że piszę w swoim temacie no ale jak mam wstawić ss'y jak to nie ja dostałem bana mam inne ip i na takim nicku nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Grudnia 2014 #236749 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Możesz zresetować router, z tego co widać IP jest inne niż na banie może być to też problem twojego cs(nosteam) Musisz wygenerować nowy SID, możesz to zrobić instalując z innego źródła cs, lecz szybciej musisz usunąć stare pliki(wszystkie). Przykładowy cs >http://multi-head.pl/topic/44200-pobierz-counter-strike-16-2014-new/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236751 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 4 Grudnia 2014 #237033 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi