Guyver Napisano 1 Grudnia 2014 #236428 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam serdecznie moi drodzy.Zwracam się do was z gorącą prośbą o doradzenie mi jakie autko kupić i dlaczego akurat te.Byłbym wdzięczny abyście napisali też wady i zalety.Dziękuję i pozdrawiam. http://allegro.pl/audi-a4-b5-1-8-benzyna-gaz-sedan-myslenice-super-i4809572516.html http://allegro.pl/honda-accord-1-8-gaz-niezawodna-i4843899562.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2014 #236489 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Odnośnie pierwszego samochodu, to tak. Kolega posiadał w passacie taki sam silnik o oznaczeniu ADR, który niestety brał olej jak vtec. Była to również jednostka zasilana gazem. Co do ceny części to z Audi nie jest tak kolorowo, możesz się rozczarować przy cenie części. Rozrząd wyniesie Cię ok. +- 600-700 zł, wahacze aluminiowe koszt od 550 zł do 1500 zł albo nawet i więcej. Takie rzeczy jak amortyzatory czy wydech to ceny oscylują się na prawdę różnie. Jeżeli chodzi o Hondę, to odrobinę dziwnie że zdjęcia były robione na myjni. Silnik sporo już przeszedł, i części również może Cię rozczarować. Nie wiem jak wygląda sprawa zawieszenia i rozrządu bo nigdy w hondzie nie robiłem tego to Ci nie powiem. Ogólnie to szukałbym Audi A4 B5 jednak z silnikiem 1.8T 150km lub 180km. Owszem mogą być odrobinkę droższe, lecz będziesz miał przyjemność z jazdy jak i cena części się nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 3 Grudnia 2014 Autor #236624 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czy ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia i do radzenia mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 4 Grudnia 2014 Autor #236903 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi