Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 #235687 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam mam dla tego forum pomysł o nowej grupie. A dokładniej chodzi mi o grupę żeby zgłosić citera na serwerze. A o to przyklad: serwr: dd2#1 nick citera: polaka obecny o: 15:00 dowód: zdjęcie, potwierdzenie innych graczy na tym serwerze zgłoszenie od: nissan O to moja propozycja moim zdaniem skuteczna lecz jeżeli co do pracowników tej grupy to powinni być bardzo często na forum. i jeżeli pomysł by podszedł to prosił bym o mianowanie mnie w tej grupie. Pozdrawiam nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Listopada 2014 #200726 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Bez sensu. Masz od tego dział zgłoszeń cheaterów, a banowaniem ich zajmuje się UnBan Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Listopada 2014 #200723 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 "Nick citera" jest odzwierciedleniem całej propozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Listopada 2014 #200722 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi