Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam mam dla tego forum pomysł o nowej grupie. A dokładniej chodzi mi o grupę żeby zgłosić citera na serwerze. A o to przyklad: serwr: dd2#1 nick citera: polaka obecny o: 15:00 dowód: zdjęcie, potwierdzenie innych graczy na tym serwerze zgłoszenie od: nissan O to moja propozycja moim zdaniem skuteczna lecz jeżeli co do pracowników tej grupy to powinni być bardzo często na forum. i jeżeli pomysł by podszedł to prosił bym o mianowanie mnie w tej grupie. Pozdrawiam nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Bez sensu. Masz od tego dział zgłoszeń cheaterów, a banowaniem ich zajmuje się UnBan Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 "Nick citera" jest odzwierciedleniem całej propozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi