Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236338 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Siemka, mianowice wpadłem na taki pomysł żeby zrobić nowy serwer na CS:GO czyli Only DD2/INFERNO/MIRAGE. Co wy na to ? Na innych serwerach to widzialem i ładnie to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 29 Listopada 2014 #236339 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Póki co sieć ma nieco poważniejsze problemy. Poczekajmy. Niech wszystko się ustabilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236340 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Póki co sieć boryka się z poważnym problemem, czyli hostingiem. Wątpie w to, by na ten moment Właściciele mieli w planach kolejny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Listopada 2014 #236352 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Narazie mamy powazny problem z hostingiem wiec ta propozycja troche nie na miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236356 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ludzie problem z hostingiem wkoncu minie.... i siec powinna sie dalej rozwijac Jestem jak najbardziej za takim serwerem ale dopiero jak sieć sie upora z tymi problemami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jeśli będzie odpowiedni Hosting to wtedy Właściciele będa myśleć na temat nowego serwera w chwili obecnej wątpie żeby to wypaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #200754 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Kolego wyżej wypowiadasz się, a nie znasz sytuacji.. Hosting już zmieniony, nabijaj dalej posty. PS. Moderatorzy trochę życia . // edit. Jest takowa wiadomość zawarta w informacjach. Nie no skąd, nie nabijasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #200753 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Kolego wyżej wypowiadasz się, a nie znasz sytuacji.. Hosting już zmieniony, nabijaj dalej posty. PS. Moderatorzy trochę życia . Z kąd wiedziałem że Hosting został zmieniony nikt nie napisał o tym.. i nie nabijam postów bezsensownych dla twoich wiadomości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Grudnia 2014 #238021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Moim zdaniem serwer jak najbardziej się przyda, a i co wy mówicie że nie czas na nowy serwer, przecież już nowy doszedł do ekipy 1.6, DD2+COD+BF4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Grudnia 2014 #238023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nowy serwer juz bedzie z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 7 Grudnia 2014 #238032 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Proponuje poczekać jeszcze. A Ty Cannabis nie nabijaj wszędzie postów, ledwo co wbiłeś na sieć a juz sypiesz postami wszędzie, zobaczyłeś że ktoś pisał o hosting i zaraz sypiesz to samo ...A potem jeszcze że " Z KĄD MOGŁEM WIEDZIEĆ" Beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 7 Grudnia 2014 #238045 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Myślę ,że nowy serwer bardzo by się przydał ale poczekajmy ,żeby ktoś z H@ sie wypowiedział !;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Grudnia 2014 #238047 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 W sumie pomysł nie jest zły tylko znów będzie trzeba trochę zainwestować w serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238202 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Tak jak w poprzednim temacie. Powstaną nowe serwery, ale mody będziemy dobierać na podstawie wykresów popularności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238203 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi