Kristo Napisano 29 Listopada 2014 #236318 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 [align=center]Witajcie w dzisiejszym wywiadzie uczestniczyć będzie nissan, którego serdecznie witam. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Siemka nissan. Dziękuje Ci że zgodziłeś się na wywiad, na początku przybliż nam bardziej swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj. A więc nazywam się Patryk, pochodzę z Świdnicy na Dolnym Śląsku. Wiek, to tylko liczba, która zarówno okazuje moje piękne bramki, a mam ich na kącie 16. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To Cię serdecznie witam Patryku, powiedz czym się interesujesz ? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Interesuję się ogólnie wieloma rzeczami, nie będę się tak rozpisywał za dużo ponieważ dnia nie starczy ale wymienię najważniejsze. Zarówno jak każdy człowiek ma pasje ja łączę swoją z zainteresowaniem, to znaczy jestem motocyklistą a to i pasja oraz zainteresowanie , oraz interesuję się muzyką różnego gatunku i sportem . [/align] Sportem, to jaki sport cię najbardziej interesuje ?. Najbardziej interesuje mnie futbol, po naszemu piłka nożna , lecz za bardzo nie fascynuje mnie oglądanie meczy ponieważ za dużo się człowiek denerwuje, ale żeby pograć to lubię. E tam się denerwuje, ja na cały ryj krzyczę, jak mój ulubiony klub straci bramkę , masz może też inne ulubione sporty ? Tak mam moim ulubionym sportem jest siatkówka, ponieważ byłem pod zdumieniem gry polaków w mistrzostwach świata. Tak samo jak Ja , dobrze grasz w siatkówkę czy sprawia ci to trudności ? Wiadomo mistrzem nie jestem oraz nie będę, a idzie mi przeciętnie, ciężko to nazwać bo ani dobrze ani źle. To dobrze, trenuj i na pewno Ci się uda, to teraz zmienimy temat, jak zacząłeś grać w cs'a ? Żeby nie kłamać to około 4/5 lat temu w ciągli mnie w to koledzy. I szczerze jestem im za to wdzięczny ponieważ poznałem ciekawych ludzi na wielu serwerach. Ciekawie to opisałeś , grasz może w inne gry, oprócz Cs'a ? Tak wciągnęła mnie też gra Euro Truck 2, gra zarazem ciekawa i zajmuje dużo czasu, więc dla zabicia czasu lubię pograć, oczywiście multiplayer jest ciekawiej, polecam chętnym do zagrania, a może jednak i wam się spodoba. Hmm może kiedyś spróbuje, na razie męczę BF4 , jak trafiłeś na Multi-Head ? Byłem na innym forum dość długo tylko ekipa za fajna nie była i dostałem warna za to że administrator forum mnie obrażał co wydało mi się śmieszne, więc postanowiłem poszukać jakiegoś innego serwera oczywiście DD2 i natknąłem się całkiem przypadkowo tutaj. Bardzo mi się spodobała ekipa na tym forum i zamierzam zostać na stałe oraz starać się o jakieś miejsce w adminostwie. To życzę ci żeby Ci się ten palny z adminem udały, wiesz na naszym, DD2 musisz nabić 100h , masz może jeszcze jakieś palny, co do MH, po za adminem ? Właśnie co do tego, to chciał bym pełnić role dla forum zamiast być administratorem serwera, ale mam nadzieję że coś z czasem przyjdzie. A na razie czekam aż całe forum mnie pozna lepiej, potem może będę myślał o rangach na forum . I bardzo dobrze robisz, podsunę ci przykład, weź przykład z @555_dni On w jeden rok doszedł do najwyższej rangi jaka może być, staraj się a na pewno ci się uda , powiedz jakiej muzyki słuchasz (oczywiście podeślij nam swój ulubiony kawałek) Co do muzyki to jest ciężej, słucham wszystkiego co tylko w ucho wpadnie. Porowadzę własne radio www. więc ci co już byli to mniej więcej wiedzą a jak nie to serdecznie zapraszam. Najbardziej co do mojej ulubionej muzyki to jest skoczna ponieważ zawszę można się przy takiej pobawić no i zrelaksować. Piosenka bardzo fajna , Zgadzasz się na przeprowadzenie Podręcznika Gracza Counter Strike ? Oczywiście że tak. PODRĘCZNIK GRACZA COUNTER STRIKE DD2 czy Mirage DD2 M4A1 czy Krowa M4A1 Ulubiony serwer na MH DD2#1 @aquax czy @555_dni @aquax -------------------------------------------------------------------------------------------------- To na koniec naszego wywiadu, zapodaj nam jakiego sucharka . No problem Dobry sucharek , chciałbyś kogoś pozdrowić ? Ciebie jako Redaktora oraz każdego użytkownika MH Dziękuje za wywiad , do zobaczenia na Multi-Head Również dziękuje, strzałka [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236319 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 jest pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236320 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ciągle te same pytaniaaaaaaaaaaaaaaa. Co mam napisać? Wywiad nie zalicza się do tych z górnej półki, nadal rzucają się w oczy błędy. Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj. Zobacz na swoje ostatnie wywiady, popełniasz praktycznie te same błędy. Znajdź je wszystkie i wygoogluj poprawną pisownię etc, to najlepszy sposób na zniwelowanie pomyłek. Dam plusa, gdy zobaczę proges, na razie go nie ma, za bardzo Cię pochwaliłem ostatnio chyba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Listopada 2014 #235533 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 [align=center] [/align] [align=center] masz może jeszcze jakieś palny, co do MH, po za adminem ? [/align] Haha to się najbardziej rzuciło w oczy . Masz jakieś palny? haha. Następnym razem się nie spiesz i czytaj uważnie, bo chyba za szybko te "palny" napisałeś . A tak poza tym to zgadzam się z 'em, ale pamiętaj, że trening czyni mistrza, Kristo . Wywiad spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 29 Listopada 2014 #236328 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Dużo błędów, popraw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 29 Listopada 2014 #236331 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ja też jestem ze Świdnicy spoko wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Listopada 2014 #236332 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Wywiad nawet dobry. Ale ciągle te same pytania. Dużo błędów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Listopada 2014 #236350 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Duzo błedów ale niech bedzie plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 #236394 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Po pierwsze, zbyt infantylny sposób pisania, ponadto, w niektórych pytaniach jest niepoprawna składnia, popraw to, i będzie w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 30 Listopada 2014 #236397 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 wywiad spoko ale mogli byś cie nowe pytania dawać :PPPPP urozmaicić albo coś :DDDd ale leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi