Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[align=center]Witajcie w dzisiejszym wywiadzie uczestniczyć będzie nissan, którego serdecznie witam.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Siemka nissan. Dziękuje Ci że zgodziłeś się na wywiad, na początku przybliż nam bardziej swoją osobę.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Witaj. A więc nazywam się Patryk, pochodzę z Świdnicy na Dolnym Śląsku. Wiek, to tylko liczba, która zarówno okazuje moje piękne bramki, a mam ich na kącie 16.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]To Cię serdecznie witam Patryku, powiedz czym się interesujesz ?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]

Interesuję się ogólnie wieloma rzeczami, nie będę się tak rozpisywał za dużo ponieważ dnia nie starczy ale wymienię najważniejsze. Zarówno jak każdy człowiek ma pasje ja łączę swoją z zainteresowaniem, to znaczy jestem motocyklistą a to i pasja oraz zainteresowanie , oraz interesuję się muzyką różnego gatunku i sportem .

[/align]

Sportem, to jaki sport cię najbardziej interesuje ?.

Najbardziej interesuje mnie futbol, po naszemu piłka nożna , lecz za bardzo nie fascynuje mnie oglądanie meczy ponieważ za dużo się człowiek denerwuje, ale żeby pograć to lubię.

E tam się denerwuje, ja na cały ryj krzyczę, jak mój ulubiony klub straci bramkę :D, masz może też inne ulubione sporty ?

Tak mam moim ulubionym sportem jest siatkówka, ponieważ byłem pod zdumieniem gry polaków w mistrzostwach świata.

Tak samo jak Ja :), dobrze grasz w siatkówkę czy sprawia ci to trudności ?

Wiadomo mistrzem nie jestem oraz nie będę, a idzie mi przeciętnie, ciężko to nazwać bo ani dobrze ani źle.

To dobrze, trenuj i na pewno Ci się uda, to teraz zmienimy temat, jak zacząłeś grać w cs'a ?

Żeby nie kłamać to około 4/5 lat temu w ciągli mnie w to koledzy. I szczerze jestem im za to wdzięczny ponieważ poznałem ciekawych ludzi na wielu serwerach.

Ciekawie to opisałeś :P, grasz może w inne gry, oprócz Cs'a ?

Tak wciągnęła mnie też gra Euro Truck 2, gra zarazem ciekawa i zajmuje dużo czasu, więc dla zabicia czasu lubię pograć, oczywiście multiplayer jest ciekawiej, polecam chętnym do zagrania, a może jednak i wam się spodoba.

Hmm może kiedyś spróbuje, na razie męczę BF4 :D, jak trafiłeś na Multi-Head ?

Byłem na innym forum dość długo tylko ekipa za fajna nie była i dostałem warna za to że administrator forum mnie obrażał co wydało mi się śmieszne, więc postanowiłem poszukać jakiegoś innego serwera oczywiście DD2 i natknąłem się całkiem przypadkowo tutaj. Bardzo mi się spodobała ekipa na tym forum i zamierzam zostać na stałe oraz starać się o jakieś miejsce w adminostwie.

To życzę ci żeby Ci się ten palny z adminem udały, wiesz na naszym, DD2 musisz nabić 100h :), masz może jeszcze jakieś palny, co do MH, po za adminem ?

Właśnie co do tego, to chciał bym pełnić role dla forum zamiast być administratorem serwera, ale mam nadzieję że coś z czasem przyjdzie. A na razie czekam aż całe forum mnie pozna lepiej, potem może będę myślał o rangach na forum :).

I bardzo dobrze robisz, podsunę ci przykład, weź przykład z @555_dni On w jeden rok doszedł do najwyższej rangi jaka może być, staraj się a na pewno ci się uda :), powiedz jakiej muzyki słuchasz (oczywiście podeślij nam swój ulubiony kawałek)

Co do muzyki to jest ciężej, słucham wszystkiego co tylko w ucho wpadnie. Porowadzę własne radio www. więc ci co już byli to mniej więcej wiedzą a jak nie to serdecznie zapraszam. Najbardziej  co do mojej ulubionej muzyki to jest skoczna ponieważ zawszę można się przy takiej pobawić no i zrelaksować.

Piosenka bardzo fajna :D, Zgadzasz się na przeprowadzenie Podręcznika Gracza Counter Strike ?

Oczywiście że tak.

PODRĘCZNIK GRACZA COUNTER STRIKE

DD2 czy Mirage

DD2

M4A1 czy Krowa

M4A1

Ulubiony serwer na MH

DD2#1

@aquax czy @555_dni 

@aquax :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------

To na koniec naszego wywiadu, zapodaj nam jakiego sucharka :D.

No problem :)

54472_677d28b0f052c1639e71ce8acb9a2bc0.jpeg

Dobry sucharek :), chciałbyś kogoś pozdrowić ?

Ciebie jako Redaktora oraz każdego użytkownika MH :)

Dziękuje za wywiad :), do zobaczenia na Multi-Head

Również dziękuje, strzałka :)

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

Napisano

Ciągle te same pytaniaaaaaaaaaaaaaaa. Co mam napisać? Wywiad nie zalicza się do tych z górnej półki, nadal rzucają się w oczy błędy. Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj. Zobacz na swoje ostatnie wywiady, popełniasz praktycznie te same błędy. Znajdź je wszystkie i wygoogluj poprawną pisownię etc, to najlepszy sposób na zniwelowanie pomyłek. Dam plusa, gdy zobaczę proges, na razie go nie ma, za bardzo Cię pochwaliłem ostatnio chyba xD.

Napisano

[align=center] [/align]

[align=center]

masz może jeszcze jakieś palny, co do MH, po za adminem ?

[/align]

Haha to się najbardziej rzuciło w oczy :D.

Masz jakieś palny? xD haha.

Następnym razem się nie spiesz i czytaj uważnie, bo chyba za szybko te "palny" napisałeś :P.

A tak poza tym to zgadzam się z 'em, ale pamiętaj, że trening czyni mistrza, Kristo :).

Wywiad spoko.

Napisano

Po pierwsze, zbyt infantylny sposób pisania, ponadto, w niektórych pytaniach jest niepoprawna składnia, popraw to, i będzie w porządku ;)

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...