Gość Guest Napisano 28 Listopada 2014 #236244 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Witam Formowiczów Nazywam sie Darek "Izak" mam lat 15 mieszkam w Przeworsku mam zaszczyt przywitać wszystkich i pocałować :sleepy: coś o sobie: Jestem interesujący i miły dla innych ,Jestem pomocny , Jestem cierpliwy, Łagodny , Troszkę ostry, Jestem Grafikiem początkujący,Lubię pogadać z innymi ,Nie używam Wulgaryzmu, Jestem zawodowym graczem cs,a i nie pierwszy raz , Moje zainteresowania: Gra w cs,a (To podstawa) , Piłka nożna (Gram w Klubie) , Świadkówkę , Piłka ręczna , Nauka , Czytanie książek (To podstawa) . Szybko się zaprzyjaźniam z innymi dużo rozmawiam i gadam (To podstawa ) zapraszam do GG tam porozmawiamy mile i sympatycznie może się zapoznamy bliżej GG : 52183949 Pisz ! Pozdrawiam Administratorów,Moderatorów,Opiekunów, i Graficiarzy Pozdrawiam was Izak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Listopada 2014 #236247 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Witaj na samym początku upomnienie czerwony kolor jest dla h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 1 Grudnia 2014 #236435 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Cześć Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi