Guest Guest Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Witam Formowiczów Nazywam sie Darek "Izak" mam lat 15 mieszkam w Przeworsku mam zaszczyt przywitać wszystkich i pocałować :sleepy: coś o sobie: Jestem interesujący i miły dla innych ,Jestem pomocny , Jestem cierpliwy, Łagodny , Troszkę ostry, Jestem Grafikiem początkujący,Lubię pogadać z innymi ,Nie używam Wulgaryzmu, Jestem zawodowym graczem cs,a i nie pierwszy raz , Moje zainteresowania: Gra w cs,a (To podstawa) , Piłka nożna (Gram w Klubie) , Świadkówkę , Piłka ręczna , Nauka , Czytanie książek (To podstawa) . Szybko się zaprzyjaźniam z innymi dużo rozmawiam i gadam (To podstawa ) zapraszam do GG tam porozmawiamy mile i sympatycznie może się zapoznamy bliżej GG : 52183949 Pisz ! Pozdrawiam Administratorów,Moderatorów,Opiekunów, i Graficiarzy Pozdrawiam was Izak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Witaj na samym początku upomnienie czerwony kolor jest dla [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detroit Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Cześć Darek. Link to comment Share on other sites More sharing options...