Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #236036 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam, pragnę przedstawić Wam moje propozycje dotyczące Redakcji. Oto one: Q&A, czyli pytanie i odpowiedź. O co chodzi? Chodzi o to, że wszyscy użytkownicy forum mają możliwość zadawania pytań nominowanym osobom. Po 5 dniach osoba ta odpowiada na pytania i nominuje kolejną osobę. Myślę, że jest to fajna sprawa, by dostać odpowiedzi na nurtujące nas pytania, a na pewno każdy z nas takie ma. To tylko krótki opis, przedstawiłbym wszystko dokładniej, gdyby propozycja została zaakceptowana. Druga propozycja to audio wywiad - był już taki temat, Redaktorzy dostali wolną rękę, lecz niestety nikt nie pofatygował się, tudzież wyszedł z inicjatywą, by to zapoczątkować, więc tę sprawę odświeżam. Chętnie osobiście się tym zajmę, jak i i oczywiście Q&A. Temat dotyczący audio wywiadu - http://multi-head.pl/topic/38986-poomys%C5%82/ To tyle, liczę na szczere opinie. PS. Super byłoby, gdyby każdy z Was wziął udział w ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 27 Listopada 2014 #236038 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Żeby nie było CI smutno, to oddałem swój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Listopada 2014 #236039 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jak dla mnie Q&A może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Listopada 2014 #236040 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja jestem zdania Cebiego, więc zagłosuję tak jak on. Jeśli już miałoby coś takiego być to zdecydowanie samo Q&A byłoby 100% lepsze. Co do audio wywiadów to jestem na wielkie nie i na mnie nie liczcie z takimi audio wywiadami. Nie i kropka. . Jestem redaktorką, która PISZE wywiady, a nie przeprowadza je głosowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Listopada 2014 #236075 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jak najbardziej jestem za jakąś nowością w redakcji, choćby miało się nie udać. Jeśli nie spróbujemy, nie przekonamy się. Coś na zasadzie "Weszło z butami" mogłoby okazać się ciekawą opcją (szczególnie rozbrajające są tam pytania kto pasowałby do Jednego z Dziesięciu, kto do Trudnych spraw, a kto do Warsaw Shore ). Wygooglujcie sobie. Rzecz jasna inna tematyka, ale podobny motyw. BTW, zacny tytuł tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Listopada 2014 #236078 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ciężki wybór Q&A jest w 100% dobrym pomysłem, co do audio wywiadu może być gorzej, nie każdy będzie na tyle odważny Mimo to zagłosowałam na to i na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2014 #236105 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 moim zdaniem samo Q&A. nikomu nie będzie się chciało robić takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Listopada 2014 #236117 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Bardzo ciekawa propozycja z tym audio ale niech będzie Q&A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Listopada 2014 #236123 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jest wiele ambitnych i ciekawych osób na sieci nie posiadającej mikrofonu lub nie chcących się ujawniać a warto zrobić z nimi wywiad. Audio wywiad przekreśliłby ich szanse wykazania się. Jestem za Q&A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 28 Listopada 2014 #236127 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Fajny pomysł jak najbardziej jestem, na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Listopada 2014 #236128 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ja jestem za Q&A i audio. Jeśli ktoś ktoś gada przez mic podczas CS lub wchodzi na TS nie będzie z takimi ludzmi problemu. Zresztą nikt nikogo nie będzie zmuszać do audio. Zawsze redaktor będzie mógł spytać jaką forme wybiera: Audio, Pisemną lub Q&A. Ja bym jeszcze jedno urozmaicenie wprowadził, a mianowicie wywiady z ludzmi którzy są długo na forum, są aktywni ale nie mają żadnej rangi. To że ktoś nie ma rangi nie znaczy że nie ma nic ważnego i ciekawego do powiedzienia (nie chodzi mi tu o mnie ja nic nie chcę). Tylko widzę że zaczynają się robić wywiady z tymi samymi osobami i wyczuwam krąg wzajemnej adoracji ale może mi się wydaje.. Idąć dalej wątkiem robienia wywiadów z tymi samymi osobami, wkrótce niektóre osoby będą mieć własne działy a w nich tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2014 #236167 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 głos na Q$A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236343 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Oczywiście jestem za Q&A Ciekawa propozycja i cos nowego jak mozna sie nie zgodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 #236400 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Z ankiety wynika, że najwięcej osób chce ujrzeć Q&A, więc niech tak będzie. Jeśli to wypali, to pomyślę nad jakimś próbnym wywiadem audio, byście zobaczyli i usłyszeli, że to nic strasznego. Zabieram się do pracy. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Listopada 2014 #236402 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi