Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #235992 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam serdecznie, jestem nowy więc nie wiem jak było w tamtym roku ale sugeruję jeżeli nie było . Więc tak zbliżają się święta i na pewno na serwerach wgracie klimat świąteczny ale do tego proponuję jeszcze jakieś dobre nutki świąteczne, to znaczy jakieś kolędy najlepiej by było jak by gracze zaproponowali po jednej kolędzie. Ja od siebie proponuję kolędę pod tytułem: ,, Cicha Noc " jeżeli pomysł jest nowy to cieszę się że mogłem zaoferować pomoc i łapki mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 27 Listopada 2014 #235998 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Nutki świąteczne jako roundound'y ok Ale kolędy? "Lekka" przesada @edit Troszkę dział Ci się pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 27 Listopada 2014 #235999 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 O kurde, ale wybrałeś dział na taki temat (y) A pomysł. nooo... musiałeś się strasznie głowić, nikt na to nie wpadł jeszcze Jeszcze z tymi łapkami wyskoczyłeś, fejm musi być. ;V Temat jest bez sensu, moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Listopada 2014 #236000 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Usługi na forum oraz serwerach" do "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Listopada 2014 #236003 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Nutki fajny pomysł, można dodać jak serwery będą działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #236007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 hehe sorki ale nowy jestem i mylę się jeszcze ale pod pracuję nad tym a kolędy to właśnie jako nutki jak kto chce aby właśnie pod klimat świąteczny a tu proponowany utwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #236010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Moim zdaniem zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Listopada 2014 #236011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Mysle ze czerwoni maja juz jakis pomysl tak wiec Twoja propozycja zbedna ale jeszcze nie wiem czy na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #236012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 kto jest za niech daje post TAK a kto jest za nie daje NIE i czerwoni też będą wiedzieli na czym stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Listopada 2014 #236013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Nutki świąteczne jako roundound'y ok Ale kolędy? "Lekka" przesada Popieram tą wypowiedź w 100%. Mogą być jakieś świąteczne nutki, ale nie kolędy -.- Zresztą do świąt jeszcze daleka droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Listopada 2014 #236016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Dodamy. Nawet zrobimy konkurs, ale wszystko w swoim czasie. Na razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Listopada 2014 #236017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi