Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #235982 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam Serdecznie . Chciał bym zaproponować mały pokaz slajdów z ekstra nutą , zdjęcia oczywiście będą robione z forum i z niektórych serwerów. FILMIK będzie prezentował forum żeby więcej graczy sc odwiedzało forum oraz serwery. proszę o opinię i nawet można sugerować filmik a zrobię , łapki mile widziane oraz krytyka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #235983 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Hmm, z tego co wiem, to mamy już takowy film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #235984 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Można mieć więcej . A szczerze nie wiem ponieważ nowy jestem to tylko sugeruję pomoc . A to że często robię pokazy slajdów to zaproponowałem pomysł ale jak już jest i dużo osób będzie na nie to nie nagram zrobię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Listopada 2014 #236018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Możesz coś zmontować, ocenimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 #240916 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklama naszej sieci" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi