Kristo Napisano 26 Listopada 2014 #235862 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Siemka, ponawiam moją propozycje konkursu AWP 2 najlepszych graczy którzy będę mieć najlepsze staty wygrywa, konkurs składał by się z 10 rund po 3 minuty DM i kto zdobył by największą liczbę fragów wygrywa. Propozycje nagród: 1 miejsce: Vip / Premium na dowolnych serwerze Multi-Head na okres 2 miesięcy + ranga Premium na forum 2 miejsce Vip / Premium na dowolnym serwerze Multi-Head na okres 1 miesiąca. Składy po 4 osoby w jednej drużynie. Rozegranych było by 6 meczy i potem z tych sześciu drużyn wyłonili byś mi 2 najlepszych którzy zostali by nagrodzeni. Na serwerze jednak musi być jeden dobry admin nadzorujący który będzie pilnował aby każdy zawodnik grał uczciwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Listopada 2014 #235966 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Uzgadniałeś te nagrody z H@? Jedyny konkurs AWP jaki tu wyszedł to 1vs1. Pytanko, to kto w końcu wygrywa? 2 najlepszych graczy, czy 2 najlepsze drużyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #235970 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Brzmi to conajmniej słabo, najpierw piszesz o 2 najlepszych graczy, potem coś o drużynach.. zdecyduj się i przedstaw to w normalny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 28 Listopada 2014 Autor #236136 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Mi chodzi o 2 najlepszych graczy z tych 6 drużyn które wystartują się wybierze 2 najlepszych z największą ilością fragów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Listopada 2014 #236185 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Racja za wcześnie wyskoczyłem z ta propozycja, ponowie ją gdy problemy z hostingiem się ustabilizują Proszę o zamknięcie tematu ~Kristo Napisałeś o zamknięcie do ustabilizowania się z problemami hostingu i teraz piszesz znowu, choć Hosting jeszcze nie gotowy. Zamek na chwilę obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi