Gość Guest Napisano 26 Listopada 2014 #235750 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Czy wy admini wogule macie jakies narzedzia do tego czy ktos ma czity czy nie? bo wedlug mnie to przypuszczenia nic wiecej, i to pokazuje jacy jestescie jest admin slaby , odpowiedzi od was na temat mojego tematu , niekultularne, ja dostalem bana za trafienie w trupie admina na schodach i slyszalem go bo biegl z dolnego , za to odrazu dal mi bana . smieszne bo adnim sie osmieszyl, i co do ssow i innych rzeczy to nigdy ich nie uzywalem ,ja tylko gram fear wiec nic innego nie jest mi potrzebne. takie traktowanie uczciwych oznacza jedno i juz z doswiadczenia wiem ze takie serwery dlugo nie przetrwaja a w mojej 14 letnim doswiadczeniem wwiem co mowie. Admin dal mi bana za nic!, i to jest fakt. Wiec nie ma co tu sie rozczulac wasza odpowiedz ze idz sobie gdzie indziej i nie dostaniesz unbana. takie zachowanie do uczciwych graczy jest niedoprzyjecia i niszczy gre bo wywala sie graczy za nic bo siedze troche na waszym serwie juz od kilku miesiecy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Listopada 2014 #235753 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Screeny/Bany/Skargi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Listopada 2014 #235770 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Screeny/Bany/Skargi" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi