Gość Guest Napisano 23 Listopada 2014 #235328 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 - Wchodzenie raz dziennie na forum; +++ - Minimum 16 lat; +++ - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; ++ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; +++ - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; +++ - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; +++ - Minimum 100h przegrane na serwerze; + - Obowiązkowo aktywne konto steam; +++ - Posiadanie mikrofonu; ++ Wzór podania: Nick: Adisss:D Wiek: 16. Doświadczenie (w byciu adminem): Nie chcę się przechwalać ale duże ponieważ admina miałem już możne na 10 serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: Spory ponad 6/7 lat w tym chyba 5/6 lat ns Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ mam doświadczenie, jestem miły, byłem chwalony jako admin na innych serwerach, może nie mam u was przegranych 100h ale grałem u was często. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia czasami długo, czasami krótko a czasami cały dzień. Kontakt: Nie będę podawał ponieważ będę zmieniał nr gg. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Adisss%3AD/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Listopada 2014 #235342 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi