terrorystaa Napisano 22 Lutego 2016 #401178 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Nick: Terrorysta Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam ogromne, poza tym nie ignoruję graczy...miałem swój serwer, oraz adminowałem tutaj- straciłem tę funkcję z braku odpowiedniej ilości czasu na serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-10 ( kwestia przypomnienia paru rzeczy ) Staż w CS-sie: 8 lat +/- Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie chciałbym ZNÓW krytykować obecnych adminów, ale zdarza się, że admin olewa sprawe Poza tym, było pare sytuacji, że byłem na serwie i musiałem powiadamiać obecną administrację o cziterach, nagminnym łamaniu regulaminu etc. Przyda sie ktoś ogarnięty. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Poprawiłem frekwencję. Gram często, do paru h dziennie. Kontakt: -steam: 13apostol1 -TS3 - Forum game tracker : http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 22 Lutego 2016 #401184 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Na Tak: + wiek + steam + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 22 Lutego 2016 #401186 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Przestań chłopie. Po 1 Jeżeli poprawianie czasu twoim zdaniem jest siedzenie przez połowę mapy na spect to brawo..... Po 2 Admin wszystkiego nie widzi i gracz jest od tego żeby pomóc w sensie U@ zgłasza ( Łamanie regulaminu ). Admin wszystkiego nie widzi i nie da rady ogarnąć 31 osób w 30 sekund żeby je sprawdzić. Po 3 Admina miałeś i szczerze nie gadaj głupot że ogarniałeś u@ bo miałeś admina za mojej kadencji a nie widziałem szczególnego spuszczania się z twojej strony nad graczami i u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrorystaa Napisano 22 Lutego 2016 Autor #401190 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Przestań chłopie. Po 1 Jeżeli poprawianie czasu twoim zdaniem jest siedzenie przez połowę mapy na spect to brawo..... Po 2 Admin wszystkiego nie widzi i gracz jest od tego żeby pomóc w sensie U@ zgłasza ( Łamanie regulaminu ). Admin wszystkiego nie widzi i nie da rady ogarnąć 31 osób w 30 sekund żeby je sprawdzić. Po 3 Admina miałeś i szczerze nie gadaj głupot że ogarniałeś u@ bo miałeś admina za mojej kadencji a nie widziałem szczególnego spuszczania się z twojej strony nad graczami i u@ Muszę z góry wybaczyć, za odpowiedź, ale zdarzyło mi się max 5 razy wejść na spect -AFK i to góra 5 minut. Po 2, tak masz racje, że gracze powinni pomagać, ale jeżeli są sytuacje, że ja spamuje i jest 0 rekacji to cóż...Po 3, uważam, że jak byłem adminem to u@ do mnie, ni było nigdy lekceważone. Jak masz jeszcze jakieś uwagi, napisz mi na steam. Jeszfze raz przepraszam za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 22 Lutego 2016 #401192 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Takie jest moje zdanie reszta się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 22 Lutego 2016 #401196 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 rowniez jestem na nie. - wiecej jestes na spec niz grasz a jak Cie wywali ktos za brak slota to wracasz z pretensjami i zalisz sie na u@ -nie wiem czy wiesz ale u@ jest od tego zeby powiadamiac o łamaniu regulamimu i uwierz ze nie jestes jedyma osoba ktora to robi. - na forum tez Cie nie widac. nie pisz pod swoim podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 22 Lutego 2016 #401197 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Byłbym na TAK ze względu na: -wiek -steam -doświadczenie Dałbym Ci jeszcze jedną szansę, jeżeli będziesz aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Lutego 2016 #401200 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Na prośbę autora, zamykam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ven-Ten Napisano 22 Lutego 2016 #401201 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Jestem na nie: siedzisz czesto afk na spec twoja kultura na u@ nie zachwyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Lutego 2016 #401202 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi