Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Moderator Ts3

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: M贸j nick na ts3 to PiaGGo

2. Wiek: Mam 15 lat za 2 miesi膮ce 16 lat聽

3. Do艣wiadczenie: Mam do艣膰 sporo poj臋cie o ts3 poniewa偶 robi臋 teamspeak3 na zam贸wienia wi臋c ogarn臋 co i jak chce. Ogarn臋 ka偶d膮 permissions聽

4. Mikro (obowi膮zkowe): Mam mikrofon sprawny i dzia艂a.聽

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: D艂ugo sp臋dzam lecz nie by艂em na tej sieci poniewa偶 zawsze my艣la艂em o stara sie膰 du偶o ludzi nie id臋. Zawsze poszed艂em na nowe s艂abe sieci i od niedawna jestem tu. Wiem nikt mo偶e na Ts3 mnie nie zna ale tu nie chodzi o znajomo艣膰 tylko o znajomo艣膰 ts3. Widz臋 偶e na serwerze nie ma admin贸w a ja czekam a偶 jaki艣 wbije chc臋 rang臋 admina nie ma chce kana艂 DJ|Prywatny admina nie ma :D.

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Jestem do艣wiadczony wobec TeamSpeak3. Mam odpowiedni wiek oraz umiem si臋 zachowa膰. Jestem pewny 偶e gdy dosta艂bym New Admina to bym nie banowa艂 bez powodu oraz b臋d臋 obustronny.

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Mog臋 wprowadzi膰 lepsze ikonki. Reklam臋 aby wi臋cej os贸b wbi艂o na super sie膰.聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Administrator

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...