.Meli Napisano 16 Listopada 2014 #234303 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Twój nick podczas gry:Meli Godzina, data zdarzenia:nie wiem Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP:0 : 0 : 19244159 Uzasadnienie: Chciałam wejść na serwer DD2/INF i wyskoczył mi taki komunikat! ocb?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Meli [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19244159 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.182.248.15 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Listopada 2014 #234305 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Niby minęły 24h na odwołanie, ale jako, ze admin, to zapraszamy do wypowiedzi admina 2 wiadra I spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 17 Listopada 2014 #234383 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 August odwołanie napisane w czasie , admin banujący został poinformowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234392 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Przypominam, że admin ma obowiązek odpowiedzi na skargę/odwołanie dotyczące jego bana w czasie nie dłuższym niż 24h. Jeśli tego nie uczyni zostaną wyciągnięte konsekwencje. Kolejna rzecz to fakt iż Meli jest adminką. Za dawnych czasów istniał zakaz banowania adminów, może coś się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Listopada 2014 #234408 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Admin banujący mógł nie znać koleżanki, banował na DD2/INF, o to bym się nie przyczepiał. Konsekwencje wyciągniemy jeśli po upływie 24h żadne dowody nie pojawią się w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234433 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Witam. Szczerze mowiac nie bede nic wymyslal nie jestem sobie w stanie przypomniec nawet ze Ta osobe zbanowalem i to jeszcze Adminke. Moglem to zrobic nawet przypadkiem gdyz mam w zlym miejscu bind postawiony ktory juz zmienilem. Dajac bana staram sie zawsze wystawic ss zeby nie bylo takich problemow. Z mojej strony moge przeprosic za moj blad i postaram sie wiecej takich sytuacji nie jasnych nie stawiac i zrozumiem jesli beda z tego wyciagniete jakies konsekwencje. ps . A szanowna Pania zbanowana przepraszam i pozdrawiam ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234434 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi