Gość Guest Napisano 16 Listopada 2014 #234249 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: ----- Godzina, data zdarzenia: ----- Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP: Jest na dole Uzasadnienie: Hehe mam steam trafiłem na Ip zbanowanego czitera. Resetowałem rutera ale nic nie pomogło. Zacznijmy od tego że mam steam byłem banowany za kulturę. Gram tylko pod nickiem Anakonda na waszych serwerach.Chyba mam zmienne Ip. Proszę o ub [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jemuar [AMXBans] Powod : ' Aim+wh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.18.232 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Listopada 2014 #234258 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Posiadasz to samo ip co zbanowany cziter , jeżeli masz zmienne ip zresetuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2014 #234265 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 A nie mozna temu typowi dac bana na sid ?? Bo raczej jak ja posiadam steam to takiego samego sid nie bedziemy miec? I po co komu steam skoro musze sie uzerac z ns ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 16 Listopada 2014 #234271 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Jeśli możesz to lepiej zresetuj router. Jak widzisz ban zapewne był dodany na stronie co świadczy o tym ze nie ma w banie podanego SID'a. Nie ma sida gracza to nie możemy mu dać bana na sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2014 #217900 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Wiesz postaram się zresetować. Ale jeśli mi się nie uda to będzie mi szkoda vipa na dd2.Nie rozumiem czemu nie macie sid tego czitera... Wtedy będę domagał się o zwrot kosztów za vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234396 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Widzisz kolego, skoro cziter nie ma SID`a to raczej nie możemy zbanować jego steam. Nie odpowiadamy również za fakt posiadania tego samego IP. Tym razem dam Ci UB ale kolejny raz ten sam numer nie przejdzie. Po ewentualny zwrot kosztów poniesionych przy kupnie vipa zgłoś się do zbanowanego oszusta. Jaką mamy gwarancję, że nie Ty wszedłeś na NS i się nie odpaliłeś? Proszę o odbanowanie IP gracza Mniej niz zero. Już odbanowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234397 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi