Kristo Napisano 15 Listopada 2014 #234173 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Proponuje zrobić turniej ONLY AWP Cs 1.6 2 najlepszych graczy którzy będę mieć najlepsze staty wygrywa, konkurs składał by się z 10 rund po 3 minuty DM i kto zdobył by największą liczbę fragów wygrywa. Propozycje nagród: 1 miejsce: Vip / Premium na dowolnych serwerze Multi-Head na okres 2 miesięcy + ranga Premium na forum 2 miejsce Vip / Premium na dowolnym serwerze Multi-Head na okres 1 miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 15 Listopada 2014 #234175 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Na nie, serwer ma poważniejsze problemy na głowie teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 15 Listopada 2014 #234176 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Dobry pomysł - POLAĆ MU! Zgłaszam się oczywiście, ale weźcie bandaże na głowy, bo będzie z wami krucho jak dziś z Nynkiem SyKuS, przecież konkurs nie będzie w tej chwili tylko jak będzie wszystko ładnie cacy z serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Listopada 2014 Autor #234180 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 lub też mogę zakupić dla zdobywcy pierwszego miejsca konto z steam z Cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 15 Listopada 2014 #234181 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 lub też mogę zakupić dla zdobywcy pierwszego miejsca konto z steam z Cs 1.6 O tak ! Ja nie mam steama więc chętnie. Może dla wyboru, steam lub premka na serwie za I miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Listopada 2014 Autor #234182 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 O dobry pomysł Steam z cs 1.6 lub Premka / Vip . Składy CT i TT będę po 6 osób, czyli musi się zgłosić 12 uczestników bądź więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2014 #234187 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ja jestem na Nie ponieważ widać że serwer ma problemy z hostingiem a Ty jeszcze wyskakujesz z konkursem jak dla mnie to nie jest zbędne i jeszcze raz wielkie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 15 Listopada 2014 #234188 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ja jestem na Nie ponieważ widać że serwer ma problemy z hostingiem a Ty jeszcze wyskakujesz z konkursem jak dla mnie to nie jest zbędne i jeszcze raz wielkie Nie Sory no ale dobija mnie ten post. Co z tego ze jest problem z hostingiem? Predzej czy pozniej problem sie rozwiąże i bedzie mozna wprowadzic, co za typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Listopada 2014 Autor #234199 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Wiem doskonale ze MH ma problemy z hostingiem disCONNECT ale rozmawiałem z moim przyjacielem który pracuje w disconnect i powiedział mi że ten problem na dniach powinien zostać rozwiązany, więc co za problem jak serwer będzie działał w pełni to można zrobić ten konkurs Ja jestem na Nie ponieważ widać że serwer ma problemy z hostingiem a Ty jeszcze wyskakujesz z konkursem jak dla mnie to nie jest zbędne i jeszcze raz wielkie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2014 #234214 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Wstrzymajcie się z takimi propozycjami do czasu ogarnięcia sie hostingu, to jest sprawa pierwszorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Listopada 2014 Autor #234217 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Racja za wcześnie wyskoczyłem z ta propozycja, ponowie ją gdy problemy z hostingiem się ustabilizują Proszę o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Listopada 2014 #234266 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi