Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć mam na imię Dominik. Mam 16 lat pochodzę z Sopotu. Posiadam serwer Only DD2 || INF [ DM ] I chciałbym z nim tu dołończyć bo kto by nie chciał. Posiada od reklamę na csseti na 2 gamer bosterach i teraz na wiaderku :D Myślę że miło będzie się z wami współpracowało

Napisano

Piszesz o współpracy pomimo, że nie zapadła żadna decyzja wiążąca, no nieźle. Z tak kulejącą ortografią i interpunkcją masz raczej nikłe szanse, ale pozostaje mi życzyć Ci powodzenia. Witaj.

Napisano

Siemka. Każdemu może się udać citkos.. Więc go nie krytykuj, bo jak każdy Cię tak krytykował to byś atakował. On tylko o tym Nas informuje.. Ale zobaczymy co na to Administracja :D

Napisano
Piszesz o współpracy pomimo, że nie zapadła żadna decyzja wiążąca, no nieźle. Z tak kulejącą ortografią i interpunkcją masz raczej nikłe szanse, ale pozostaje mi życzyć Ci powodzenia. Witaj.

Moze sie troche ogarniesz co? Kim ty tu jesteś? Od razu zakladasz, ze nie zostanie przyjęty a od Ciebie to ku*wa zalezy? Nie jestes administratorem wiec sie nie wypowiadaj w nie swoich sprawach. I wolałbym pisać z gościem co ma "kulejącą" ortografie niż z kimś takim jak ty co ma w profilu - Zainteresowania : Gwalty, Morderstwa i pobicia lub ze jesteś chamski. Dziekuje, bez pozdrowien.

A co do PiaGGo Siemaneczko :D

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...