Teez. Napisano 15 Listopada 2014 #234134 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 [align=center]Cześć, dzisiaj postanowiłem pogadać z Radkiem na temat kulinarni. Według mnie kucharz to wspaniały zawód, wprowadza w życie ciekawe rzeczy, pozwala żyć zdrowo i zdobyć sławę na pasji gotowania. Jaki jest Radek w tych tematach? Sami zobaczcie . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Witaj Radku . Cieszy mnie, że zgodziłeś się chwile pogawędzić. Zacznijmy może od tego - skąd wzięła się pasja na pracę w kuchni? [/align] [align=center] [/align] [align=center]- No cześć Filipie. Hmm... w sumie już od małego pomagałem mamie i babci w kuchni, zawsze byłem ciekaw jak to się robi, a czemu to, a po co. Jak już dorastałem dalej lekko o tym myślałem, aby iść w tym kierunku, lecz myślałem też o informatyce. Jednak nie dostałem się ani na to ani na to , więc wziąłem rok przerwy i po namyśle zdecydowałem się pójść na kucharza. Lubię po prostu gotować i są też z tego dobre pieniądze. Oczywiście będę też mógł gotować swojej Ukochanej Madzi. [/align] [align=center]- U mnie podobnie. Zawsze coś tam się podpatrzyło od mamy . Pochwal się nam, ile potrafisz przyrządzić dań, które np.: Magda Gessler by nie wypluła? [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Gotować potrafię, wiadomo jakimś tam profesjonalnym kucharzem jeszcze nie jestem, ale jak zna się przepis i wie się jak trzeba zrobić to nie ma problemu. Wiadomo też, że za każdym razem nie wyjdzie takie samo co poprzednie. Co do Pani Gessler to szczerze nie obchodziłoby mnie jej zdanie. Dla niej każdy jest słaby w kuchni. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Ona też jakaś tam perfekcyjna nie jest... Od jakich dań zaczęła się Twoja "Radkowa kuchnia"? [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Hm... dania przeróżne, nie mam szczególnego swojego gatunku kuchni. Lubię gotować wszystko. Chodź w sumie lubię dania na ostro, zobaczymy może w te ślady pójdę. Moja przygoda na uczelni na pierwszych praktykach zaczęła się od zupy warzywnej . [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Natomiast u mnie od rosołku . A teraz musze co tydzień wstawać rano w niedziele i gotować rosół . Napewno w Twoim jadłospisie znajduje się ulubione danie. Zdradź nam go. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Nie mam ulubionego dania, uwielbiam dużo rzeczy a najbardziej te które są zrobione na ostro. Mogę za to powiedzieć, że za bardzo nie przepadam za daniami rybnymi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Nie lubisz rybek? Ja bym mógł je jeść codziennie. Powiedz mi Radku, wolisz gotować czy bawić się w słodkości? [/align] [align=center]- Ooo trafiłeś pytanie. Jasne, że GOTOWAĆ. Mam na uczelni praktyki też właśnie ze słodkościami i tego nie cierpię. Po co mi to? Ja idę na kucharza a nie na cukiernika, ludzie . [/align] [align=center] [/align] [align=center]- W takim razie zgodziłbyś się z twierdzeniem: "Cukiernik to kucharz, któremu nie wyszło"? [/align] [align=center]- Moim zdaniem być cukiernikiem jest trudniej niż kucharzem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- W pełni się z Tobą zgadzam, dziewczyny będą hejtować . Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Masz może w planach otworzenie własnej restauracji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Otworzenie restauracji? Powiem, że jest to moje małe marzenie , chciałbym mieć swoją restauracje, ale to jeszcze daleka podróż. Czas i pieniądze pokażą. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Pomogę Ci na zmywaku , haha. Dobra, dziękuje za miłą rozmowę i do usłyszenia . [/align] [align=center]- No trzymaj się mały kucharzu . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] ?Chwilo wywiad: http://multi-head.pl/topic/40051-chwilo-wywiad-zapowied%C5%BA/ ?Wywiad: http://multi-head.pl/topic/39272-zg%C5%82o%C5%9B-si%C4%99-do-wywiadu/ ?Redakcja: http://multi-head.pl/forum/174-redakcja/ ?Przywileje Redaktora: http://multi-head.pl/topic/29126-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-redaktora/ [align=right]Do zobaczenia ! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Listopada 2014 #234151 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ja to w przyszłości będę mieć bosko . Domowe, dobre i darmowe obiadki od najlepszego kucharza świata <3! Nie wiem czemu, ale cieszę się, że Mój @R4d3k będzie kucharzem - po prostu ideał na męża! ! @Teez. - super wywiad, gratuluję! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Listopada 2014 #234153 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Wywiad bardzo ciekawy, powodzenia dalej w kuchni życzę, + za wywiad leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2014 #234155 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Fajny wywiadzik. A ja właśnie jem pierożki ruskie domowej roboty (narobie Wam smaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Listopada 2014 #234157 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Fajny wywiadzik. A ja właśnie jem pierożki ruskie domowej roboty (narobie Wam smaka) Ty paskudo mała . Pierogi ruskie to moje najbardziej ulubione danie . Czemu musisz robić mi smaka?! , Nie lubię Cię już . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Listopada 2014 #234190 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 O proszę Kolejna osoba która lubi gotować Być może kiedyś na zlocie razem będziemy gotować dla całej ekipy, ponieważ też to lubię robić amatorsko. Tak, zgadza się, @Malu to baba bo lubi gotować ^^ Chociaż nie, tak się składa, że najlepszymi kucharzami są mężczyźni No i jest pewna osoba na sieci której obiecałem, że razem coś ugotujemy ponieważ na chwile obecną potrafi gotować wodę w czajniku oraz parówki Tak, o Tobie mówię Czerwonaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi