Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233202 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witajcie podpinam sie pod temat patryczka http://multi-head.pl/topic/45886-problem/ Chodzi o to że ja mialem te same sytuacje co on i przez to stracilem admina, zostalem zwyzywany na serwerze za to ze nie banowalem, a jak sami widzieliscie bany lecialy lecz z tego co tu doczytuje to nie jest do konca moja wina. Ze strony administracji zostałem zdegradowany ze stanowiska admina DD2-DM. Nie było skarg na mnie do wczoraj przez to ze na serwerze jest masa czitów którzy podszywaja sie pod HLTV lub po innych graczy na tych samych nickach, prosze o kogoś wyrozumiałego o rozsadne podejscie do sprawy. W tej sytuacji też również byłem http://multi-head.pl/topic/45882-skarga-na-admina-dupadupadupadupa/#entry246866 co skończyła sie ona dla mnie utrata admina, a w tej sytuacji zostało nadane upomnienie. To nie jest jednakowe traktowanie adminów. Gracze którzy nie panuja nad słowami, i ubliżaja beż mrugniecia okiem zostali odbanowani lub czas banów minął, jednym słowem dzieci naginajace na serwerze regulamin nadal sa bezkarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 12 Listopada 2014 #233252 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Adonai niech poda to co wie.. ja do twojej mamy nic nie mam nic nie mialem i nie chce miec i szanuje rodzicow dla twojej wiadomosci ale trudno jsk widac musisz ladnie klamac jak utraciles rangi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233270 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ferdziu po co ty sie wg wypowiadasz czlowieku? z Adonai rozmawiałem i tobie nic do tego. Zakłamany p..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Listopada 2014 #233367 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Zakłamany p..... Widzę, że nie potrafisz panować nad emocjami, więc nie mamy o czym rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233402 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jeżeli temat był rozwiązywany nie widzę sensu podpinać go nadal.. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233413 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Po co ten temat niron? Pisałem ci co masz zrobić, ale widzę po tym temacie, że nic do ciebie nie dotarło. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233414 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379792 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi