Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Listopada 2014 #233099 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 [align=center]@Patryczek^^ - krótko mówiąc jeden z administratorów serwera DD2+DM. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o Patryku, który zdecydowanie uważa się za tajemniczego mężczyznę to serdecznie zachęcam do przeczytania poniższego wywiadu![/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, z tej strony Magdalena. Miło mi przeprowadzić z Tobą wywiad. Na początek opowiedz coś o sobie.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam. Mam na imię Patryk i mam 18 lat. Hmm powiedzieć coś o sobie, powiem w skrócie. Lubie sport dokładnie piłka nożna, piłka ręczna. Lubie przebywać w towarzystwie dziewczyn xDD. Hmm co by tu dodać. Myślę, że jestem miłą osobą kompetentną, wyrozumiałą, żartobliwą dogaduje się z ludźmi bez problemów. Myślę, że to tyle co do mojej skromnej osoby. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Piłka nożna - grasz w jakimś klubie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jeśli byłem w Polsce to tak . Chodzi dokładnie o piłkę nożną to grałem w klubie UKS TOP 54. Teraz gdy wyjechałem do Anglii trochę się zmieniło, bo to już nie gra w klubie, lecz zwykłe boisko z kolegami tak tylko dla relaksu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, czyli teraz po prostu grasz dla przyjemności. Mówisz, że mieszkasz w Anglii. Powiedz jak tam żyjesz? Podoba Ci się?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem tak. Przed wyjazdem myślałem, że Anglia to jakiś świetny kraj, a co się okazało, że wcale nie jest tak kolorowa jak mi się wydawało. Bynajmniej w tym mieście gdzie mieszkam, ale zwiedziłem już takie miasta jak: Manchester, Liverpool, Londyn no i w tych miastach to już jest na co popatrzeć . Piękne budynki, super centra handlowe . Co do tego jak się żyje w Anglii to powiem, że super. Dobre zarobki to znaczy chodzi mi o to, że nie ma czegoś takiego jak w Polsce, że wypłata pierwszego dnia w miesiącu, a wydasz to w tydzień i później się martwisz jak dotrwać do 1 . Tutaj wypłata jest co tydzień i nawet jeśli brakuje pieniędzy w środę to wiesz że już w czwartek wypłata! Można powiedzieć zero stresów . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś na temat zarobków za granicą słyszałam . Gdzie jest lepsze życie Twoim zdaniem? W Polsce czy jednak za granicą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm tutaj jest ciężkie troszeczkę pytanie, ale moim zdaniem lepsze życie jest za granicą zero smutków, zero złości . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałam znać Twoją odpowiedź, bo możliwe, że w przyszłości też będę wyjeżdżać za granicę. Parę zdań wcześniej wspomniałeś o dobrych zarobkach czyli rozumuje, że pracujesz. Coś o swojej pracy możesz Nam powiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś o mojej pracy... Pracuje przez Agencje pracy, bo w Angli coś takiego funkcjonuje, że idziesz do agencji oni Ci dają testy angielskiego jeśli jesteś Polakiem/Polką i wypełniasz. Jeśli zdasz, biorą numer telefonu i dzwonią . Co do mojej pracy... Pracuje w fabryce gdzie się pakuje takie produkty jak: chipsy, jogurty, cukierki i z tego miejsca pozdrawiam nynka, bo ciągle mnie karci o to, żeby mu cukierki przywieźć . Przywiozę przywiozę . Trochę odbiegłem od tematu. Aktualnie przebywam na stanowisku Liniowego przy cukierkach tzn stoję przez 10 godzin w miejscu. Jedzie sobie linia i do każdego boksu muszę wrzucić 3 cukierki . Praca nie jest ciężka lecz powiedziałbym, że monotonna . Da się przeżyć, aby tylko płacili . To chyba tyle z mojej strony co do pracy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No to ładnie, ale z doświadczenia wiem, że stanie w miejscu i to jeszcze przez 10 godzin jest ciężkie. Mam rację? [/align] [align=center]Sama byłam ekspedientką w sklepie kosmetycznym i musiałam stać praktycznie cały czas przez 8 godzin, więc wiem jak to jest. [/align] [align=center] [/align] [align=center]TAK! Masz rację, trochę to męczące jak się stoi w miejscu, szczególnie w takiej pozycji jak ja stoję, że głowa w dole cały czas, trochę szyja boli. Na szczęście jestem wytrzymały i daje rade, ale w końcu po to są przerwy w pracy, żeby odpocząć . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zgadza się. Powiedz Nam czy masz może jakieś marzenia w życiu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje jedyne marzenie w życiu to się ustatkować tak, aby w ogóle nie pracować xDD. Może wygrać w totka . Jeszcze mam na pewno marzenie spędzenia reszty życia u boku dziewczyny w jakimś ciepłym kraju, na przykład - Hawaje . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę, żeby Ci się to marzenie spełniło. Co do totka to raczej nie miej nadziei. Musiałoby Ci się na prawdę dużo poszczęścić. [/align] [align=center]Przejdźmy teraz w świat muzyki. Jakiego rodzaju słuchasz i dlaczego akurat ten gatunek należy do jednego z Twoich ulubionych? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... Co do gatunku to stanowczo Rap czy jak kto woli Hip-Hop. Dlaczego akurat ten gatunek to nie odpowiem dokładnie na to pytanie. Po prostu to już od dziecka mam. Zaczęło się od mojego brata . Moim królem rapu na na 100000000000000000000% jest [śp] 2Pac. Jego pełne imię brzmi Tupac Amaru Shakur i jest to bez wątpienia król rapu . Ogólnie słucham Amerykańskiego rapu, ale tak to podchodzi Eminem i jego styl mnie powala na kolana . Później dalszy ciąg 50Cent - jego styl oraz flą mnie też powala i na pewno do moich ulubieńców zalicza się Snoop Doog - ten koleś bije rekordy i jego teledyski jak się ogląda normalnie rewelacyjnie . Wracając do Eminema z tego miejsca pozdrawiam Malu, bo zauważyłem, że też go lubisz i słuchasz, więc wiesz co się czuje odpływając w jego muzyce . Hmm, coś o Polskim HIP-Hopie... Ogólnie preferuje troszeczkę starsze zespoły typu Molesta, Paktofonika, coś z tych co podbijają teraz na scenę. Na pewno moją pierwszą trójką świętą że tak powiem są 1 MIEJSCE Kali - jego flą i to jak wchodzi w bit to jest nie do opisania, 2 miejsce Tede - ten człowiek po prostu zasługuje na szacunek. Wszyscy mówią, że jest piz*ą i w ogóle to co mówią to powiem tyle, że nie mają racji. Ten człowiek po prostu jaki tekst nie napisze to jest przezajeb**** no . 3 miejsce jest to stanowczo Borixon - po takich problemach jakich miał i wyszedł teraz robi miazgę ze sceny . To tyle co do mojej muzyki . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Super, ja też bardzo lubię słuchać rapu. [/align] [align=center]Podrzuciłbyś jeden ze swoich ulubionych kawałków? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście proszę Króla rapu . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teledysk ma bardzo słabą jakość, ponieważ Tupac zmarł w 1996r, więc nie ma co się dziwić. Wtedy nie mieli jakiś dobrych kamer jak my teraz, że w telefonie 16 mpx . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nutka pierwsza klasa. Teraz będę zadawać Ci krótkie pytania, a Ty odpowiadasz. [/align] [align=center]FFA czy Only DD2? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Only DD2. [/align] [align=center] [/align] [align=center]M4 czy AK? [/align] [align=center] [/align] [align=center]M4. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Brunetka czy blondynka? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Brunetka <3. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pepsi czy Cola? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pepsi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niebieski czy zielony? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niebieski. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kot czy pies? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pies. [/align] [align=center] [/align] [align=center]CS czy Tibia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]CS! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję za odpowiedzi. Ostatnim tematem w wywiadzie będzie nasze wspaniałe MH. Jak się tutaj znalazłeś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moja Przygoda zaczęła się bardzo dawno temu, za siedmioma górami i za siedmioma morzami . Nie no żarcik taki. Jeśli chodzi o serwery MH to zaczęło się to jakieś 2 może 3 lata temu. Kolega podał IP i przybyłem. Pograłem może z 2 tygodnie pod nickiem OrientujSie (może ktoś pamięta w co wątpię). Później miałem przerwę dosyć długą i wróciłem jakoś na początku czerwca 2014r. Wtedy powróciłem na serwer również pod innym nickiem - KARAT NAPAL BUCHA, później zmieniłem nick na | RG | `DarkS!d3 :> czyli na obecny, pograłem około dwóch miesięcy i się w końcu zarejestrowałem na forum. Tak zostało do tej pory : ). [/align] [align=center] [/align] [align=center]Podoba Ci się u nas? Za co cenisz MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, podoba mi się u Was i to bardzo . Cenie sobie MH za wyrozumiałych ludzi, za to, że są pomocni no i chyba tyle starczy . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co powiesz o wyższej administracji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co mogę powiedzieć o wyższej Administracji... Chyba nic nie powiem, bo nie chcę obrazić czy coś w tym stylu. Z żadnym nie miałem jeszcze styczności, w ogóle nie rozmawialiśmy itp, więc nie mogę tu nic powiedzieć. Jedyne co mogę dodać, że na pewno zasługujecie na ogromny szacunek, bo odwalacie kawał dobrej roboty : ). To będzie tyle ode mnie . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Administracja na MH jest świetna, trzeba ją szanować . Co spowodowało, że zdecydowałeś się złożyć podanie na administratora DD2+DM? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim powodem złożenia podania na administratora było to, że chciałem pomóc w ogarnięciu cziterów i podtrzymanie kultury na serwerze . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Praktycznie jak dobre 70% osób z nas, podobne powody. Wspomniałeś, że grasz pod nickiem " | RG | `DarkS!d3 :>". Ciekawi mnie dlaczego wybrałeś akurat taki nick, skąd się wziął? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego taki Nick? Hmm to proste - lubię ciemność, czaszki i śmierć . Nie no żarcik. Właściwie to chciałem coś w stylu ciemna strona mocy, ale wyszło ciemna strona po tłumaczeniu na angielski darkside i dodałem | RG | czyli Reality-Gaming. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawe. Napisz Nam jeszcze czy na sieci jest osoba, którą na prawdę szanujesz lub możesz nazwać bardzo dobrym kolegą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Właściwie to tak, nawet jest kilka takich osób: Taka Pani Danke:*, nie wiem czy znasz , oczywiście nynek, kanon, no i proxx, który odszedł :c. Właściwe zapomniałem o sk@lpel, jego bym mógł nazwać nie dobrym kolegą lecz moją pocieszną mordeczką . Pomocny z poczuciem humoru i w ogóle jest gitarka! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jasne, że znam . Dobrze, że masz dobrych kolegów. [/align] [align=center]Będziemy kończyć nasz wywiad. Na koniec chciałbyś może coś dodać od siebie lub kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. Dodam od siebie, że strasznie się stresowałem podczas tego wywiadu . Ciekawe kto mi teraz papierosy odkupi? . Danke szykuj 5 funtów . Ogólnie chciałbym pozdrowić całą serwerownie MH, Pozdro mordeczki i pamiętajcie 2Pac na zawsze król rapu! . To tyle, dziękuje! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie było czym się stresować, odpowiedzi wyszły Ci bardzo dobrze i były dość długie, a to już wielki plus (oczywiście to tylko moje zdanie)! To ja Ci bardzo dziękuję za wywiad i do zobaczenia na serwerze! [/align] [align=center] [/align] [align=center]No hej . [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233106 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wywiad jak 2Pac - całkiem spoko A tak na poważnie to przyzwoicie napisany wywiadzik. Fajnie się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233109 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 wywiadzik wyszedł rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233111 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Not bad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233118 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ciekawy wywiad, plusiik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Listopada 2014 #233126 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Pierwszy raz Cię gościu widzę... xD Wywiadzik spoko Trochę krótki ^ ^ Dzięki, że o mnie wspomniałeś! PS. Ja cały czas czekam na cukierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233139 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Pierwszy raz Cię gościu widzę... xD Wywiadzik spoko Trochę krótki ^ ^ Dzięki, że o mnie wspomniałeś! PS. Ja cały czas czekam na cukierki tak wiem pamiętam dlatego o tobie wspomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Listopada 2014 #233156 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 A gdzie SUCHAREK?!?!?!?!?!?! Zawiodłem się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Listopada 2014 Autor #233208 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 A gdzie SUCHAREK?!?!?!?!?!?! Zawiodłem się.... Nie w każdym wywiadzie musi być suchar (mimo, że jest bardzo lubiany przez czytelników) . Chciałam po prostu, żeby wywiad wyglądał troszkę nieco inaczej niż inne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 12 Listopada 2014 #233211 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 w krótkich pytankach odpowiedziałbym tak samo nynek no to łapaj: -co robia blondynki w szambie? -zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Listopada 2014 #233212 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Masz rację, Tupac był i będzie królem rapu. Lecz zgodzisz się też ze mną, że Eminem jest Bogiem rapu Dzięki za pozdrowienia i propsy za króla :good: Ps. Ja Eminema nie lubię, to coś mocniejszego ponieważ On zmienił moje życie Wywiadzik bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Listopada 2014 #233213 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 w krótkich pytankach odpowiedziałbym tak samo nynek no to łapaj: -co robia blondynki w szambie? -zakupy You made my day! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233214 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Nawet Ciekawy ten wywiadzik ;p Leci + : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233284 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ładny wywiadzik podoba mi się dzięki za pozdrowionka w sensie wspomnienia o mnie mordko ty moja ;D Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233341 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Masz rację, Tupac był i będzie królem rapu. Lecz zgodzisz się też ze mną, że Eminem jest Bogiem rapu Dzięki za pozdrowienia i propsy za króla :good: Ps. Ja Eminema nie lubię, to coś mocniejszego ponieważ On zmienił moje życie Wywiadzik bardzo fajny tak oczywiście teraz eminem panuje jesli chodzi o Amerykański rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233358 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Rewelacyjny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 13 Listopada 2014 #233528 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wywiad fajny wciagajacy ;p oczywiscie plusik ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233556 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wywiad bardzo ciekawy Danke robisz postępy tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 13 Listopada 2014 #233580 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wywiad fajny, przyjemnie się czytało leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233235 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Danke jestem w dużym szoku jak od wywiadu ze mną się rozwinęłaś. Czytam, czytam, czytam i oczom nie wierze Wywiadzik na najwyższym poziomie. Miło się go czyta i przykuwa uwagę. Rzadko chwalę osobę z którą jest wywiad,ale Patryczek^^ widać się przyłożył do tego. Twórcze i w miarę zwięzłe odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Listopada 2014 #233710 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Wywiad bardzo fajny, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 #233717 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Danke jestem w dużym szoku jak od wywiadu ze mną się rozwinęłaś. Czytam, czytam, czytam i oczom nie wierze Wywiadzik na najwyższym poziomie. Miło się go czyta i przykuwa uwagę. Rzadko chwalę osobę z którą jest wywiad,ale Patryczek^^ widać się przyłożył do tego. Twórcze i w miarę zwięzłe odpowiedzi. a dzięki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 14 Listopada 2014 #233789 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Długie rozwinięte wypowiedzi dobrze się czyta można się dużo dowiedzieć brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 #233841 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ciekawy wywiad podoba mi się i to bardzo :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:VIPER:. Napisano 14 Listopada 2014 #233945 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Danke Twój ostatni jest bardzo ciekawy, przyjemnie mi się to czytało, wszystko było na miejscu nie za długi i nie za krótki. Twoje wywiady są coraz ciekawsze i interesujące, a te suchary, który piszesz na koniec wywiadu są już nie potrzebne, ponieważ bez nich i tak jest bardzo ciekawy wywiad. Oby tak dalej Plusik za wywiad leci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi