Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Nice shoot ||`Natka. c:

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: kilkanaście minut temu

Nick admina/gracza, który zawinił: Nice shoot ||`Natka. c:

Dowody: świeży: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65623

wcześniejsze: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65608

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65590

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65525

Świadkowie: o ile się nie mylę m.in. był Nightwolf, Fighter, Cruzen

Uzasadnienie: Nie wiem dlaczego ale miałem ping ok. 90-120 a powyłączałem wszystkie programy itd. -mniejsza. tak czy siak nie przekraczałem pingu 120 chyba że raz na kilka minut na sekundę skoczyło kilka oczek więcej (to sie zdarza wielu osobom) i wydaje mi się że za to dostałem bo pewnie ssa jakiegoś zrobiła żeby mieć dowód jak mi akurat podskoczył :) a patrzyłem na swój ping przez 3 rundy co kilka sekund... nawet zacytuję cruzena: "*DEAD* `cruzeN. :  jak narazie to do 120 nie podchodzi wiec graj sobie ^^"

PS.proszę wybaczyć że oddzielny post.

Kolejna skarga na tą samą osobę!!

[AMXBans] Banned by Admin: Nice shoot ||`Natka. c:

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Reason: 'zle postawione sg'

[AMXBans] Duration: '30 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:29230033'

[AMXBans] Your IP: '92.19.14.152'

SG postawiłem prawidłowo! Jeśli nie znasz regulaminu to spadaj ze stołka bo widze że tylko jesteś tam po to żeby pobanować troche osób jak ci sie nudzi!

SG postawiony był tutaj jak widać na jakimś zdjęciu gdzie celuje ktoś - jak sie wejdzie po tych 3 schodkach to tam. (Mapa de_dust2002) setki razy tam był stawiany sg przez setki graczy ale nagle jej sie nie spodobało!!!

OBRAZEK(nie mogłem dodać normalnie): https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROVdJzgPE26W3wfj56IZxP2jmuGreVaP9aWv6JPkDpR2W-MrzWYw

Jeśli Ci skakał do tych 120 (jak sam się przyznałeś) to skarga niesłuszna.

Limit to 100- admin zwyczajnie egzekwował Twój ping ponad dopuszczalne maksimum.

Ja wywalam (a jeśli to nie pomaga to banuję) graczy, którym ping skacze nawet do 101. Powód? Utrudniasz grę innym.

Co do drugiej sprawy nie zabieram głosu.

http://www17.zippyshare.com/v/58318783/file.html lap screeny z ingiem 

Pisałam Ci wiele razy na say'u, że ping Ci skacze, mimo to mówiłeś, że jest inaczej. 

Poza tym, dostałeś jeszcze bana od Cruzen za ping bodajże, więc to nie ja się na Ciebie uwziełam tak jak Sobie pewnie myślisz.

A co do sg, to postawiłeś je na schodach, czyli nieprawidłowo.

@dupadupa~ i w sumie natka też:

Stary bywalec tej sieci serverów jakim jest NIGHTWOLF potwierdził że powyżej 120ping karalny, pisałem również do aquaxa i potwierdził, że STALE PRZEKROCZONY PING POWYŻEJ 120 JEST KARANY.

@natka:

wejdź sobie w regulamin COD200 i sprawdź gdzie nie można stawiać sg.. ban jest niesłuszny szczególnie drugi, co do pierwszego to wydaje mi się, że też bo skakał mi po prostu raz na jakiś tam czas na sekundę czy dwie i siedziałaś tylko i czekałaś aż skoczy żeby bana dać (bo jak mówiłem też kilka razy patrzyłem jak ten ping mi "chodzi")

@TPS Trawa:

dokładnie, sam byłem adminem tego serwera przez pewien czas więc wiem

Natka, ale w regulaminie nic nie mówią o sg na schodach. To jest błąd bo sam wczoraj miałem za to upomnienie. Banuje się sg tylko wtedy kiedy utrudnia rozbrojenie paki, bądź wyprowadzenie hostów ;)

Były za to ciągłe bany, "zle postawione sg". 

Stary bywalec tej sieci serverów jakim jest NIGHTWOLF potwierdził że powyżej 120ping karalny, pisałem również do aquaxa i potwierdził, że STALE PRZEKROCZONY PING POWYŻEJ 120 JEST KARANY.

@natka:

wejdź sobie w regulamin COD200 i sprawdź gdzie nie można stawiać sg.. ban jest niesłuszny szczególnie drugi, co do pierwszego to wydaje mi się, że też bo skakał mi po prostu raz na jakiś tam czas na sekundę czy dwie i siedziałaś tylko i czekałaś aż skoczy żeby bana dać (bo jak mówiłem też kilka razy patrzyłem jak ten ping mi "chodzi")

@TPS Trawa:

dokładnie, sam byłem adminem tego serwera przez pewien czas więc wiem

Pokazałam Ci ssy, na których twój ping jest ponad 120, więc uspokój się łaskawie ogarnij ping i graj normalnie. To nie jest mój problem, że Ty masz problem z pingiem i dostajesz za to bana.

Nie wnikam w to, co piszą Ci inni. Ja się patrzę tylko na regulamin. Dla przykładu: 9. Maksymalny ping na serwerze to 100. /Regulamin DD2 [DM]/

Wydaje mi się, że dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna.

Dodam, że swoje zdanie podtrzymuję.

@dupa~

to jest regulamin nie COD200 tylko jak napisałeś DD także nie powinieneś się wtrącać w tą dyskusję bo widzę, że nieznasz dobrze regulaminu COD. Wystarczy Twoich postów, zbędne spamowanie tego samego.

@natka

JESZCZE RAZ CI POWTÓRZĘ DUŻĄ CZCIONKĄ... PRZECZYTAJ REGULAMIN!! Jeśli za coś takiego banowali inni tzn że popełniali błąd bo niema bana za sg na schodach tylko za miny/pułapki

CO do pingu to faktycznie Ci skakał nie będziemy wnikać jak bardzo lecz z pewnością było zimn coś nie tak .A jeśli chodzi o SG to skarga słuszna nie przypominam sobie żeby był jakiś punkt w regulaminie naszego serwera który mówi o tym  ze nie wolno stawiać Sg na schodach ,aminka za zaistniałą sytuacje zostaje ukarana punktem ostrzeżenia i przypominam jej ze regulamin serwera ma ona mieć opanowany do perfekcji co sam osobiście sprawdzę w najbliższym czasie .

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...